Play Store'da 115 TL değerindeki 13 oyun ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Play Store'da 115 TL değerindeki 13 oyun ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-24 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Eve kapanmak zorunda kaldığımız bu günlerde Google'ın Android oyun kampanyaları daha fazla karşımıza çıkamaya başladı. Kısa süreliğine ücretsiz olarak sunulan ve toplam değeri 115 TL değerinde olan 13 adet oyun listemizde yer alıyor. 

Play Store indirim fırsatından en iyi 5 ücretsiz Android oyun

Idle Train Station Tycoon : Money Clicker Inc.

4 günlüğüne ücretsiz olarak sunulan bu oyun bir tür Tycoon oyunu olan Idle Train Station, Türk oyun firması olan MEDU tarafından yapılmış ücretli bir Android oyundur. Bu nedenle oyunda Türkçe dil desteği vardır. Ekonomik değerlerin yer aldığı bu simülasyon oyunu Tycoon oyunları, son zamanlarda genellikle mobil oyun olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Oldukça basit bir kurgu üzerine kurulan bu simülasyon oyununda bir istasyon kuruyor, tren alıyor ve daha çok para kazanmak adına trenleri geliştiriyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda kısa süreliğine de olsa bir asistan karşınıza çıkıyor ve oyunda nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda size yardımcı oluyor. Oyunun gelişimi sağlamak adına sürekli bir yerlere basmanız gerekiyor. Örneğin trene yolcu almak için trene basmanız gerekiyor. Oyun çevrimdışı olduğunuz anda da para kazandırmaya devam eder. 

Koca Ayak Arayışı – 21.99

7 günlüğüne ücretsiz olarak sunulan Koca Ayak Arayışı oyununda Amerika'nın ünlü Koca Ayak efsanesinin temellerini görebilirsiniz. Burada sıradışı bir gizemi çözmek ve sonunda da Koca Ayağı bulmak için çabalayacaksınız. Oyunda ipucu toplamak ve kendinize katkı sağlamak için birçok yeri dolaşmanız, tüm detaylara dikkat ederek ilerleme kat etmeniz gerekiyor. Oyun gerçekten de zorlayıcı bir platforma sahiptir. Ücretsiz olarak sunulan Koca Ayak arayışı oyununda ipuçlarını toplamak ve çok daha kolay bir şekilde seyahat edebilmek için ücret talep ediyor. 

Stone of Souls – 1.39

2 günlüğüne ücretsiz olarak sunulan Stone of Souls, RPG türündedir. İlginç bir ortam üzerine kurulan bu heyecan verici mobil oyunda sürekli yarı karanlık odalar içerisinde dolaşıyorsunuz. Büyü teması üzerine kurulan Stone of Souls, bir Necromancer büyücüsü ve Stone of Souls yani büyü taşı arıyorsunuz. Göreviniz ise bu tuh taşını yok etmek olacak. 

The Lost Lands:Dinosaur Hunter – 0,59

Bu macera dolu oyunda dinozor avlamak için kayıp bir adaya giren avcı rolünde olacaksınız. Dinosaur Hunter oyununun son derece ilginç bir konusu vardır. Android'in en basit oynanışa sahip oyunlarından biri olan Dinosaur Hunter, kampanya kapsamında 2 gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunda görevleri kazandıkça para kazanıyor ve sürekli olarak yeni silahlar almaya çalışıyorsunuz. 

İşte diğer ücretsiz Android oyunlar;

Dead Bunker 2 HD -1,39 (2 günlüğüne ücretsiz)

Oddbods Domino: Eğlenceli Domino Oyunu – 6,99 TL (3 günlüğüne ücretsiz)
SLOC – 2D Rubik Cube 9,99 TL (4 günlüğüne ücretsiz)
Crazy Tap Chef VIP 5,99 TL (5 günlüğüne ücretsiz)
Tap knife VIP 5,99 TL (5 günlüğüne ücretsiz)
Sudoku {Premium Pro} 28,99 TL (6 günlüğüne ücretsiz)
Crisis of the Middle Ages 13,99 TL (7 günlüğüne ücretsiz)
Hero’s 2nd Memory : Shooting RPG 6,19 TL (7 günlüğüne ücretsiz)
Tobrix 18,99 TL (7 günlüğüne ücretsiz)





PAYLAŞ