PayPal'in kripto para desteği resmiyet kazandı - Haberler - indir.com

PayPal'in kripto para desteği resmiyet kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-23 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

PayPal, bu haftadan itibaren İngiliz müşterilerin, kripto para birimlerini satın almasına, değerlendirmesini ve satmasına izin verecek. 

Çevrimiçi ödeme sistemi olarak nitelendirilen PayPal, geçtiğimiz haftalar içerisinde kripto para uzmanlarını işe alacağının bilgisini vermişti. Kripto para birimlerine olan talebin artmasıyla beraber şirket, yüzü aşkın kripto pozisyonu açmaya karar verdi. PayPal CEO’su Dan Schulman da şirketin kripto para servislerini de genişleteceğinin bilgisini verdi. Nisan ayı içerisinde ise Schulman, PayPal’deki kripto para birimlerine olan talebin ilk altı ay içerisindeki beklentilerin üzerine çıktığı ifade edildi. 

Kripto güvenlik şirketi Curv, PayPal tarafından satın alındıKripto güvenlik şirketi Curv, PayPal tarafından satın alındı

PayPal, kripto para hamlesini gerçekleştirdi

Uzun zamandır konuşulan PayPal'ın kripto para dünyasına giriş yapması nihayet gerçekleşti. Peki PayPal'ın sistemi nasıl çalışıyor? Burada yatırımcılar, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum veya Litecoin alıp satacak. Aynı zamanda, en düşük 1 £ (pound) ile işlem yapabilecekler. İngiltere’de PayPal, kripto para işlemleri bu hafta ile başlayacak. Tüm bu açıklamanın yanı sıra aynı zamanda şirket, kullanıcıların kripto fiyatlarını gerçek zamanlı bir şekilde takip edip, piyasanın eğitici içeriklerinde de faydalanabilecekler. 

Halihazırda ödeme platformu, ilk olarak geçtiğimiz yıl içerisinde ABD'de kripto para işlemlerini başlatmıştı. Şirket buna ek olarak aynı başarıyı ve istikrarı Birleşik Krallıkta‘da devam ettirmek istiyor. PayPal’ın Blockchain Genel Müdürü Jose Fernandez da Ponte, CNBC’ye, “ABD’de iyi gidiyor. İngiltere’de başarılı olmasını bekliyoruz.” dedi. ABD’de olduğu gibi PayPal, Birleşik Krallık’ta da kripto alım satını sağlamak adına New York merkezli dijital para şirketi Paxos'la işbirliği yapıyor. 


Paypal ile kripto para ödemeleri yapılabilecekPaypal ile kripto para ödemeleri yapılabilecek
Paypal CEO'su Kripto paralar hakkında açıklama yaptıPaypal CEO'su Kripto paralar hakkında açıklama yaptı
PayPal, kripto para cüzdan desteği sunacakPayPal, kripto para cüzdan desteği sunacak

PAYLAŞ