Paypal ile kripto para ödemeleri yapılabilecek - Haberler - indir.com

Paypal ile kripto para ödemeleri yapılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-30 14:31:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Kripto Para

Ülkemizden 2016 yılında çekilen Paypal, ABD'de kullanıcıların kripto paralar ile  (bitcoin, ether, bitcoin cash ve litecoin) ödeme yapılmasını sağlayacak. Dünya genelinde milyonlarca işletme ve kişi tarafından kullanılan Paypal, altyapısını kripto paralara hazır tutuyor.

Kripto para kabul eden ödeme noktalarında geçerli olacak bu ödeme yöntemi, Paypal kullanıcılarına kripto paralarla daha hızlı alışveriş yapma seçeneği sunuyor. Visa'nın dolaylı değil doğrudan ödeme haberi sayesinde yükselen BTC artık tamamen para olarak geçerli olacak.

Kripto güvenlik şirketi Curv, PayPal tarafından satın alındıKripto güvenlik şirketi Curv, PayPal tarafından satın alındı

29 milyon aktif ödeme noktası!

Ekim 2020 tarihinden itibaren uygulama üzerinden kripto para alıp satan PayPal kullanıcıları, dünya genelinde 29 milyon farklı noktada kripto paralarıyla işlem yapabilecek. İlk olarak sadece ABD'de kullanıma sunulacak olan bu kripto para ile alışveriş hizmetiyle birlikte kripto paraların hacimlerinde büyüme bekleniyor. Özellikle Bitcoin, Visa ve Microsoft tarafından gelen haberlerle 58 bin doların üstüne çıktıktan sonra 57 bin dolara geri çekilmişti. Bugün Paypal tarafından gelen bu yeni haberle birlikte 59 bin dolar sınırını aşarak 20 Mart tarihinden sonra en yüksek seviyede kendini tutuyor.

Paypal CEO'su Dan Schulman konuştu:

Paypal CEO'su Dan Schulman, "Kullanıcılar, PayPal cüzdanlarındaki kripto paraları ilk defa bir banka veya kredi kartı gibi kullanabilecekler" açıklamasını yaptı.

Kripto para ile online ödemelerde, volatilite riskinin önüne geçilmesi için işletme sahibine kripto para değil itibari para olarak naklediklecek. Mutabakat blockchain aracılığıyla gerçekleşmiyor olsa da Schulman'a göre kripto paralarr "meşru bir fon kaynağı olmaya başlayacaklar" dedi.


Avrupa Birliği'nden Bitcoin hakkında uyarıAvrupa Birliği'nden Bitcoin hakkında uyarı
Tesla otomobilleri artık Bitcoin ile alınabilecekTesla otomobilleri artık Bitcoin ile alınabilecek
Bitcoin tekrar yükseliyor!Bitcoin tekrar yükseliyor!

PAYLAŞ