Paribu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni Tamamlandı - Haberler - indir.com

Paribu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni Tamamlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 14:20:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Bugün yapılan basın toplantısı ile birlikte Paribu ve Fenerbahçe arasında yapılan anlaşma resmiyet kazandı.

Türkiye'de önemli girişimlerden birisine imza atan Fenerbahçe, Paribu ile özel bir anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşma kapsamında düzenlenen toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Paribu Üst Yöneticisi (CEO) Yasin Oral ve yöneticiler katıldı. Fenerbahçe Token olarak adlandırılan kripto varlık için gerçekleştirilen basın toplantısında, taraftarlara özel olarak geliştirilen Fenerbahçe Token’in 7/24 Paribu üzerinden satın alınabileceği belirtildi. 

“Tarihi Bir İmzaya Tanıklık Ediyoruz”

Toplantıda yeni proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Koç yeni girişimin tarihi olduğunu söyledi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı; “Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bize göre tarihi bir imzaya tanıklık edeceksiniz. Basın toplantılarımızı, imza törenlerimizi bu salonda yaptığımız zaman genelde normalin dışında bir konuyla ilgili oluyor. Bu da onlardan bir tanesi. Detaylara girmeden önce bizi izleyenlere, bu alanda aktif olanlara hazırlıklı olun diyorum. Bildiğiniz gibi her şeyin dijital alana dahil olduğu bir dünyada dijital paralar da yoğun bir şekilde hayatımıza giriyor.  Paribu ile birlikte Fenerbahçe Token iş birliği yapma konusunda kararımızı verdik. Şimdiden bu iş birliğinin kulübümüze, camiamıza, taraftarlarımıza ve Paribu’ya bununla beraber pazarı büyüteceği için de tüm pazara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Anlaşma  25 Yıllık İş Birliğini Kapsıyor

Toplantıda yapılan açıklamalarda anlaşmanın sponsorluk anlaşması olmadığı ve 25 yılı kapsayacak bir iş anlaşması olduğu belirtildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarının ardından konu ile ilgili değerlendirmeler yapan Paribu CEO’su Yasin Oral ise, Paribu’nun 4,5 milyon kullanıcı ve 2 milyar dolar gibi yüksek günlük işlem hacmine sahip en iyi platformlardan birisi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe projesi için de detayları aktaran CEO, “Fenerbahçe’nin diğer Fan Token’lardan token üretmesinin en önemli sebeplerinden biri bunu ERC20 olarak üretiyor olması ki bu kuruluşlardan bağımsız, neredeyse merkezi işleyen blockchain kavramından bağımsız, yönetimsel düşünmemek, kulübün geleceğini düşünmek adına alınmış bir karar. Bugün Paribu’da listelenecek bu token yarın ERC20 olması sebebiyle başka yapancı platformlarda da listelenebilecek.” dedi.

30 Saniyede Tükendi!

Toplantıdaki açıklamaların hemen ardından projeye ilgi gösterilirken Fenerbahçe Token dakikalar içerisinde tükendi ve hepsi satıldı. Fenerbahçe’nin mevcut satış ile birlikte 15 milyon TL gibi bir gelir elde ettiği düşünülüyor.





PAYLAŞ