Panasonic kablosuz kulaklık pazarına 3 yeni kulaklık ile damga vuracak - Haberler - indir.com

Panasonic kablosuz kulaklık pazarına 3 yeni kulaklık ile damga vuracak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 13:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Senenin ilk teknoloji fuarı CES 2020 her sene olduğu gibi bu senede yeni ürünlere ev sahipliği yaptı. Fuarın en çok dikkat çekenleri ise teknoloji üreticilerin tanıttığı yeni kablosuz kulaklıklar oldu. Bu sene bu şirketler arasına yeni ürünleriyle Panasonic de katıldı.

Teknoloji pazarında rekabetin bu sene genel anlamda oldukça zorlu geçeceğini söylemek mümkün. Akıllı telefonlar, işlemciler, bilgisayarlar ve taleplerin ardından rekabette etkisini gösterecek yeni ürünler kablosuz kulaklıklar. Ürün yelpazesi ve fiyat seçenekleri iyice genişleyen bu pazarda 2020 senesinde Panasonic de etkisini baskın bir şekilde gösterecek gibi duruyor. CES 2020’de RZ-S500W, RZ-S300W ve alt marka Technics‘ten EAH-AZ70W adındaki üç yeni kulaklık modelini tanıtan şirket fuarda en çok dikkat çeken üretici firmalar arasına girmeyi başardı.

Panasonic PT-RZ870 ile şartları zorluyorPanasonic PT-RZ870 ile şartları zorluyor

Tasarım açısından oldukça ilgili çekici ve şık bir görünüme sahip olan RZ-S500W ve RZ-S300W modelleri üst seviye gürültü engelleme özelliğiyle de oldukça dikkat çekici. Kullanıcıların kablosuz kulaklıklardan beklentisini başarıyla karşılayan bu modeller aynı zamanda hafif suya da dayanıklı olarak geliştirilmiş. Ürünlere dayanıklılık katan bu özellik, bu modelleri teknoloji pazarında yer alan birçok kablosuz kulaklık modellerinden ayırıyor. iOS ve Android cihazlara uyumlu olarak geliştirilen kulaklıklar bu sene oldukça rağbet görecek gibi duruyor.

Panasonic kablosuz kulaklık pazarını zorlayacak

Fuarın en çok dikkat çeken ve en gizemli kalan ürünü ise Sony’nin alt markasıyla piyasaya süreceği Technics EAH-AZ70W. Henüz özellikleri hakkında detaylı bilgi aktarılmayan kulaklığın 10 nm üretim sürecine sahip olduğu biliniyor. Grafen temelli sürücüleri ile kullanıcılarına yüksek kalitede ses performansı sunan Technics EAH-AZ70W gürültü azaltma özelliğinin yanı sıra sesleri berrak bir şekilde iletme özelliğine de sahip. Bunun yanı sıra Panasonic ürettiği üç kulaklık içinde kullanım süresini uzatan özel bir hazne geliştirmiş. Buda kulaklıkların kullanım ömrünü kesintisiz 6 saatten kesintisiz 18 saate çıkararak kulaklıklara kullanışlılık katmış. Audio Connect üzerinden cihazlara bağlanan kulaklıklar cihazlarla sorunsuz bir şekilde eşleşebiliyor.

Panasonic derin öğrenmeli yüz tanıma teknolojisini gün yüzüne çıkarıyor

Yeni geliştirdiği kulaklıkları dokunmatik kontrol altyapısıyla iyice güçlendiren Panasonic yeni ürünlerinin satış rakamını henüz açıklamadı. Şirketin Haziran ayında çıkaracağını açıkladığı yeni kulakların çıkması için daha beklememiz gerekecek olsa da, tanıtım için CES 2020’nin seçilmesinin şirket için iyi bir tanıtım hamlesi olduğunu söylemek mümkün. Panasonic’in yeni kulaklıklarıyla ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Panasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyorPanasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyor

PAYLAŞ