Oppo’dan yarım saatte batarya dolduran hızlı şarj! - Haberler - indir.com

Oppo’dan yarım saatte batarya dolduran hızlı şarj!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kullanıcıların akıllı telefon taraflarındaki en büyük isteklerinden birisi ise hızlı şarj ve telefonun batarya ömrü oluyor. Bu noktada piyasada hızlı şarj noktasında ciddi bir rekabet bulunurken, Çinli üreticilerin bu alanda daha iyi bir performans sergilediği gözüküyor. Bu noktada öncü isimlerden olan Oppo, 65W hızlı şarj destekli şarj aletini yeni amiral gemisi modeli Reno Ace ile beraber kullanıcılarına verecek. Özellikle büyük akıllı telefon üreticileri hızlı şarj destekli adaptörlerini kutu içerisinde sunmak yerine ayrı bir şekilde sattığı için bir hayli eleştiriyorlar. Bu noktada başarılı bir hamle Oppo’dan gelirken kısa süre içerisinde şirketin Reno Ace olarak isimlendirdiği yeni amiral gemisi modelinin tanıtılması bekleniyor.

Oppo 65W Hızlı Şarj Sunacak

Ekranıyla öne çıkan Oppo Reno Ace duyuruldu!Ekranıyla öne çıkan Oppo Reno Ace duyuruldu!

Oppo’nun Weibo hesabı ile yapmış olduğu paylaşıma göre cihazın 30 dakikadan daha kısa bir süre içerisinde şarj olması ifade ediliyor. Yayınlanmış olan videoda VOOC 3.0 standartlarına sahip olan cihaz aynı süre içerisinde yüzde 39 şarj olabiliyor. Oppo Reno Ace, şarj olmaya yüzde 10 ile başlarken diğer cihazın daha düşük bir şarj yüzdesi bulunuyor. Cihazlar farklı doluluk oranlarında daha farklı hızlar sergilediği için bu noktada Oppo Reno Ace’nin biraz daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak yine de bu durum telefonun yarım saatten daha kısa sürede tam şarj olmasının önüne geçmiyor.

Şarj işlemi bitene kadar her iki cihazında ekranı açık olurken Reno Ace, 4000 mAh’lik kapasiteye sahip bataryası ve 90 Hz yenilemeye sahip ekranı ile gelecek. Bu noktada Oppo’nun ilk defa bir 90 Hz yenilemeye sahip ekranlı model sunduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada benzeri şekilde OnePlus 7 Pro modelinde de aynı seviyede ekran görmüştük. Bakalım bu hızlı şarj desteği nasıl bir deneyim yaşatacak göreceğiz.


Dev pile sahip OPPO A9 2020 tanıtıldı; OPPO A9 2020 özellikleri neler?Dev pile sahip OPPO A9 2020 tanıtıldı; OPPO A9 2020 özellikleri neler?
Dev pile sahip OPPO A5 2020 tanıtıldı; OPPO A 2020 özellikleri neler?Dev pile sahip OPPO A5 2020 tanıtıldı; OPPO A 2020 özellikleri neler?

PAYLAŞ