Oppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera Kullanacak - Haberler - indir.com

Oppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera Kullanacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-19 15:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Türkiye’de isminden yeni yeni söz ettirmeye başlayan Çin merkezli teknoloji firması olan Oppo, dijital telefon  kameralarında çığır açacak yeni bir teknolojiyle geliyor. 

Orta segmentte yer alan tüm Android cihazların tasarımlarını tarihe gömmeye hazırlanan Oppo, çentiksiz ekran teknolojisine geçiş yapıyor. Yeni tasarımda bir ilkle tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan markanın en çok ses getiren projesi ise ekran altı kamera teknolojisi. Oppo’nun 26 Haziran tarihin de düzenlenecek olan MWC Shanghai Expo’da ekran altı kamera teknolojisine sahip olan ilk cihazı tanıtması bekleniyor. 

Oppo artık Türkiye'de!Oppo artık Türkiye'de!

Oppo'nun Yeni Kamera Teknolojisi

Oppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Bunun için küçük bir görsel yayınlayarak merak uyandıran Oppo, kullanıcılarına yeni ve heyecan verici bir dönemin kapılarını aralıyor. Uzun zamandır dijital alanda gözle görülür çarpıcı tasarım ve özellik yeniliklerinin olmadığını hesaba katarsak, Oppo bu yeni tasarımını güçlü donanım özellikleriyle birleştirir ve yenilikçi yapısını da korursa ilerleyen dönemlerde adından sıkça söz ettiren teknoloji devi firmalar arasında yerini alması da sürpriz olmaz. 

Oppo’nun 26 Haziran’da tanıtması beklenen telefonun teknik özelliklerine dair ne yazık ki bir açıklama yok. Bu zamana kadar bir sızıntı olmaması da Oppo’nun bu telefonu tanıtıma kadar açıklamayacağının bir göstergesi. Teknik özellikleri ile hiçbir sır vermeyen Oppo, yeni telefonun tasarım özellikleriyle ilgili olarak kullanıcıları heyecanlandıracak ip uçları veriyor. 

Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu

Resmi açıklamalarında pürüzsüz bir tam ekran için 2017 senesinden beri çalıştığını belirten şirket, daha önce hiçbir teknoloji firmasının hayata geçirmediği bu projeyi ilk geçekleştirmenin oldukça zorlu bir süreç olduğunu belirtirken, telefonun tasarımda olan bu değişimlerinde cihazın ağırlığına etki etmediğinin altını çizdi. Arge çalışmalarına uzun zamandır devam eden ve kameranın üzerinde ayırt edilmeyecek kadar pürüzsüz duran ekranın görünümünden mutlu olan marka teknolojisine ve çalışmalarına da büyük bir güven duyduğunu belirtiyor. 

 


Oppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunulduOppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunuldu
Oppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça BahsettirecekOppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça Bahsettirecek

PAYLAŞ