OPPO takip cihazı geliştiriyor - Haberler - indir.com

OPPO takip cihazı geliştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-27 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji ve akıllı telefon üretici marka OPPO, Türkiye’de de resmi olarak yer alıyor. OPPO şirketi akıllı telefon çeşitliliğinde olduğu kadar teknolojik her alanda adından söz ettirmek istiyor. Şimdi ise şirketin yeni bir takip aksesuar bir cihaz geliştirdiği ortaya çıktı. Son dönemde akıllı telefon şirketlerinin aksesuar olarak bir takip cihazı geliştirdiğini görüyoruz. Bu seriye şimdi ise Çinli şirket OPPO’nun da dahil olduğunu görüyoruz. OPPO, bildiğiniz üzere akıllı telefonlarının yanı sıra kablosuz kulaklık ve akıllı saat gibi modeller de üretiyor. Bunlar arasında Find X3 ve Find X3 Pro modelleri ile yeni bir takip aksesuarı da gelebilir. Piyasada takip cihazı olarak bilinen popüler isim Tile’e rakip olacak gibi duran bu yeni cihaz, henüz kağıt üzerinde LetsGoDigital tarafından ortaya çıkarıldı.

OPPO'dan takip cihazı geliyor

Oppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktıOppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktı

Tasarı olarak garip bir anahtar takacak deliğe yer almayan bu ürün, Bluetooth temelinde çalışma sistemine sahip olan ve kullanıcıların kaybetmek istemedikleri eşyaları takip etmesine yarınyan bu yeni ürün, henüz fiyat ve diğer detayları ile belli olmuş değil. Ancak bu yeni takip cihazının UWB teknolojisine de sahip olması bekleniyor. Bu teknolojiye sahip ve bu alanda hamle yapan isimlerden birisi de Apple olmuştu. Apple şirketi de böyle bir hamle gerçekleştirmesi yakın zamanda bekleniyor.

OPPO’nun yanı sıra Samsung’dan son olarak Galaxy SmartTag üünü gelmişti. SmarTag 220 mAh pil ile 280 günlük bir pil ömrüne sahip olarak Bluetooth 5.0 LE temeli ile geliyor. 39 dolarlık Plus modeli ise UWB teknolojisi ile geliyor. Samsung’un SmartTag modeli Android 8 ve üzeri Samsung akıllı telefonlar ile uyumlu çalışıyor. Plastik bir gövdeye sahip bu ürün oldukça hafif gelirken 30 dolar fiyat etiketine sahip durumda.


OPPO ve OnePlus Ar-Ge çalışmaları için güçlerini birleştiriyorOPPO ve OnePlus Ar-Ge çalışmaları için güçlerini birleştiriyor
Resmi olarak tanıtılan OPPO A55 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A55 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ