Oppo süper flaş şarj teknolojisi resmi olarak tanıtıldı - Haberler - indir.com

Oppo süper flaş şarj teknolojisi resmi olarak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günler içerisinde tanıtım tarihi açıklanan ve birçok kullanıcıyı heyecanlandırmayı başaran Oppo süper flşa şarj teknolojisinin tanıtımı gerçekleşti. 125W süper flaş şarj teknolojisi haricinde 65W AirVOOC, 50W mini SuperVOOC ve 110W mini süper flaş şarj teknolojilerini de tanıttı.

Oppo süper flaş şarj teknolojisinin tanıtımı gerçekleşti

Geçtiğimiz yıl 65W hızlı şarj teknolojisi ile kullanıcıların karşısına çıkan şirket, bu teknolojiyi gücünü Snapdragon 855 Plus işlemci sisteminden alan Oppo Reno Ace modeliyle kullanıcılara sunmuştu. Üretici şirket, 125W şarj aletinin tanıtımını bugün gerçekleştirdi. Yayınlanan videoda yeni teknolojisi sayesinde 4.000 mAh batarya sadece 20 dakika içerisinde doluyor. Batarya konusunda son zamanlarda birçok üretici şirket üstün performans sergiliyor. Bunlardan biri de Oppo oldu. Her geçen gün gündem de daha fazla yer alan Oppo, ürettiği akıllı cihazlar ile kullanıcıların ilgi odağı oldu. 

OPPO'nun yeni akıllı telefonu ortaya çıktıOPPO'nun yeni akıllı telefonu ortaya çıktı

Üretici şirket 125W teknolojisi haricinde 3 ayrı teknolojiyi daha kullanıcıların beğenisine sundu. 65W AirVOOC kablosuz şarj teknolojisini tanıtan şirket, geliştirdiği teknoloji sayesinde kullanıcıların kablolu şarj bağımlılığını bitirmeyi hedefliyor. 50W mini SuperVOOC  teknolojisi ile karşımıza çıkan Oppo , küçük boyuta sahip olmasına rağmen birçok hızlı şarj teknolojisinden daha verimli olan yeni modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. 

Akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarları şarj edebilen modelin kalınlığı 1.05 mm olarak belirtildi. Boyutları sayesinde gömlek ve ceket ceplerine sığan şarj aleti sık seyahat eden kullanıcılar için geliştirildi. 50W mini SuperVOOC teknolojisi ile aynı altyapıya sahip olan 110W mini flaş şarj teknolojisi ile karşımıza çıkan şirket, verimli güç dönüşümü ve sıcaklık kontrolü teknolojileri sayesinde 18W şarj cihazları ile aynı boyutlara sahip bir model ortaya çıkardı. Hızlı şarj teknolojisinin yoğun bir şekilde kullanıldığı şu dönemlerde üretici şirketlerin bu alanda birbiri ile kıyasıya bir rekabet içerisinde girmesi de kaçınılmaz oldu. 


OPPO 6 aylık ekran garantisi başlattıOPPO 6 aylık ekran garantisi başlattı
Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığının tasarımı sızdırıldıOppo'nun yeni kablosuz kulaklığının tasarımı sızdırıldı
OPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandıOPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandı

PAYLAŞ