Oppo Reno 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Oppo Reno 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-17 12:34:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Kamera çıkıntılarıyla sürekli olarak konuşulan çinli marka Oppo yeni Reno 2 serisi akıllı telefonunu Londra'da İngiliz Ulusal Balesi'nde düzenlemiş olduğu lansmanda tanıttı. İşte Oppo Reno 2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Popüler akıllı telefon markası Oppo'nun en tutulan serisi Reno. En son yenilikleri içinde barındıran Reno 2 ve Reno 2 Z modelleri özellikle fotoğrafçılık ve video geliştirme özellikleri sunarak rakiplerine meydan okuyor.

Oppo Reno A özellikleri ve fiyatıOppo Reno A özellikleri ve fiyatı

Oppo Reno 2 ve Reno 2 Z Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Oppo, Reno 2 ve Reno 2 Z modellerinin lansmanları ile akıllı telefon dünyasında endüstri olarak lider marka konumuna doğru yükselişe geçiyor. Etkinlikte iki yeni telefon modelini tanıtan çinli marka OPPO, Avrupa pazarına karşı yapacağı genişleme planlarını da paylaştı.

OPPO Global Başkan Yardımcısı Alen Wu lansman etkinliğinde yapmış olduğu konuşmada Oppo ürünlerindeki amiral gemisi statüsündeki özellikler, kamera ve tasarım alanlarında gerçekleştirilen yenilikler ile Avrupa pazarına karşı istikrarlı bir şekilde büyümek istediklerini ve büyümeye başladıklarını belirtti. OPPO Global Başkan yardımcısı Alen Wu ektinlik esnasında söz sahibi iken 2020 yılında Almanya,Portekiz ve Belçika pazarlarına odaklanacağını söylerken sözlerine şu şekilde devam etti;

OPPO olarak, bir yılı geçen bir maceramız bulunuyor. Avrupa'daki yerimizi sağlamlaştırdık. Şu an 10 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteriyoruz. İlk hedefimiz olarak 2020 yılında ülkelere doğru yaygınlaşmak ve büyümeye devam etmek. Bu hedefimizde en önemli avantajımız ise kullanıcıların ürünlerimizi aşkla kullanması. ‘Yenilik’, ‘tasarım’ ve ‘tüketici odaklı bir üretici’ konularına odaklanarak, kullanıcılarımızla sıcak bir ilişki kurmayı başardık. Reno 2 serisi telefonlarımızda da aynı değerleri temsil ediyor. Yeni Reno 2 serisi ürünleri, kullanıcıların tüm heyecanları adeta bir profesyonel gibi yakalayabilmelerini sağlayan en yeni kamera ve video teknolojileriyle donattık. Telefonların tasarımları kullanıcılara sürükleyici, zarif ve güncel deneyim sağlıyor. Reno 2 serisini, kullanıcıların sadece iletişim ihtiyaçlarını değil aynı zamanda yaşam tarzı seçimlerini de karşılayacak şekilde tasarladık. Teknoloji, sanat ve tasarımı buluşturarak, bir akıllı telefonda mümkün olan sınırların ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bu hedef ve vizyonumuz, müşterilerimiz tarafından da beğeniyle karşılanacağına inancımız tam.”

Oppo Reno 2'nin kamera teknolojisi sınırları zorluyor!

Bu yenilikçi fikirleriyle kullanıcıları kalbinden vuran OPPO, Reno 2'nin İngiliz Ulusal Balesinde yapılan Avrupa lansmanında ünlü sanatçı Adrian Gas ile bir koreografi yaptı. Lansmana katılan konuklar bu performansı izlerken diğer yandan Reno 2'nin Hibrit Zoom, Ultra Gece Modu, Ultra Video Sabileme gibi özelliklerini deneme fırsatlarını yakaladı.

Telefon fotoğrafçılığında sınırları zorlayan Oppo bu telefonunda 48MP Ultra Net Ana kamera kullanırken, 13 MP Telefoto Lens, 8MP Geniş Açı Lensi ve 2MP Mono Lens özellikleri içinde barındırıyor. Oppo ayrıca odak uzunlukları arasında geçiş sağlaması için "Fusion Imaging" teknolojisini kullanan 5x Hibrit Zoom ve 20x Dijital Zoom özelliklerine sahip. Reno 2 Z modelinde ise 48MP Ultra Net Ana Kamera, 8MP Geniş Açı Lens, 2MP Mono Lens ve 2MP Portre Lense sahip.

OPPO Reno 2 ve Reno 2 Z Fiyatı belirlendi

Oppo Reno 2, 8GB RAM, 256 GB Depolama Alanı, Reno 2 Z 8GB RAM, 128GB Depolama alanı ile karşımıza gelirken Reno 2'nin fiyatı 5599TL ve Reno 2 Z modelinin fiyatı 3799TL fiyat etiketine sahip.


Türkiye’de satışa çıkan OPPO A9 2020 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan OPPO A9 2020 fiyatı ve özellikleri
Türkiye’de satışa çıkan dev bataryalı OPPO A11 2020 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan dev bataryalı OPPO A11 2020 fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ