OPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecek - Haberler - indir.com

OPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-07 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son iki senedir akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini arttıran OPPO katlanabilir ekranlı telefon pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Teknolojinin ilerlemesiyle akıllı telefon şirketleri arasındaki rekabette artmaya devam ediyor. 2018 senesinde hayatıma dahil olan katlanabilir ekranlı telefonlar geleceğin teknolojisi olabilir gibi görünüyor. Samsung, Xiaomi ve Huawei’nin dahil olduğu pazara OPPO’da iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye’deki yatırımlarını da arttırma kararı alan OPPO ilerleyen zamanlarda iki farklı katlanabilir ekranlı telefon modelini piyasaya sürecek.

Oppo Reno 6'nın teknik verileri sızdırıldıOppo Reno 6'nın teknik verileri sızdırıldı

Resmi olarak tanıtılan Oppo Find X3 Neo ve Find X3 Lite özellikleri ve fiyatı

Dün sabah saatlerinde yeni akıllı telefon modeliyle gündeme gelen OPPO bu dönemlerde teknoloji pazarının en çok konuşulan şirketleri arasında. Hatırlarsanız şirketin dün sabah saatlerinde herhangi bir USB portuna sahip olmayan akıllı telefon üzerinde çalışmaya başladığı ortaya çıkmıştı. Fakat bu telefon modelinin USB porta sahip olmamasına rağmen  kablo üzerinden şarj edilebileceği aktarılmıştı. Bunun nasıl mümkün olacağı henüz bilinmese de şirketin bunun için özel bir şarj teknolojisi üreteceği düşünülüyor.

Yenilikçi anlayışıyla dikkatleri üzerine çeken Çin merkezli teknoloji hakkında yeni bilgilere göre OPPO iki farklı katlanabilir ekranlı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Bir süredir katlanabilir ekranlı telefon pazarına girmek için hazırlık yaptığı bilinen şirketin bu modellerini 2021 senesi içinde kullanıcı karşısına çıkaracağı da söyleniyor. Aktarılan bilgilere göre OPPO’nun bir katlanabilir modelinde 8 inç, diğerinde ise 7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ayrıca bu iki telefonun ekranın da içe doğru katlandığı söyleniyor. Bu da elbette ekranı koruyabilmek için en mantıklı yol olarak görülüyor. OPPO’nun 7 inç modeli için seri üretime çok yakın olduğu da belirtilmekte. Bunun yanı sıra Vivo’nun da katlanabilir telefon geliştirdiği aktarılmış. Vivo’nun katlanabilir ekranlı modelinde 8 inç boyutunda iç, 6,5 inç boyutunda dış ekran yer alacağı söylenmekte.


OPPO, fiyat performans odaklı F19'u tanıttıOPPO, fiyat performans odaklı F19'u tanıttı
OPPO A74 ve A74 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOPPO A74 ve A74 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ