Opera VPN desteğini Android’e getiriyor - Haberler - indir.com

Opera VPN desteğini Android’e getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 09:56:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

VPN konusunda kullanıcıların en çok tercih ettiği uygulamalardan birisi olan Opera, mevcut VPN sistemini Android'e tekrar getiriyor. İşte konuyla ilgili detaylar;

Opera, farklı özellikleri ve ücretsiz premium servisleri ile dikkat çekerken VPN konusunda Android’e yönelik dev bir adım atılacak. Uygulama için geliştirilen son sürüm ile birlikte kullanıcılara sunulması planlanan yenlik, Android sisteminde VPN kullanımını çok daha kolay hale getirecek.

Opera’da hızlıca reklam engelleme kapatmak mümkün olacakOpera’da hızlıca reklam engelleme kapatmak mümkün olacak

Tüm Android kullanıcıları VPN kullanacak

Opera tarafından sunulan VPN hizmetinin, tüm Android kullanıcılara sunulması ile birlikte VPN konusunda artık farklı uygulamaların kullanılmasına da gerek kalmayacak. VPN için özel bir sistem geliştiren Opera, 256 bit şifreleme yöntemini kullanıyor. Böylece güvenliği sağladığı gibi kişilerin gizli kalmasını da mümkün hale getiriyor. Üstelik kullanıcıların lokasyon seçimine dahi izin veren Opera, VPN olarak pek çok uygulamaya göre de alternatif yaratıyor.

Uygulama dışına çıkacak olan bu özellik ile birlikte piyasadaki etkinliğini arttıracak olan Opera, mevcut yeniliğin detaylarını paylaşmadı. Fakat önümüzdeki günlerde piyasaya sunulacak olan uygulama ile birlikte kullanıcılar Opera VPN sisteminden sorunsuz bir şekilde yararlanabilecek. 

Opera 28 Yayınlandı! Hemen İndirin!


İlgili uygulamalar

VPN Nedir? - Kişisel Verilerinizi Nasıl Korursunuz?


PAYLAŞ