Opera Mobil'e ücretsiz VPN geliyor - Haberler - indir.com

Opera Mobil'e ücretsiz VPN geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 15:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Opera’nın mobil sürümüne, ücretsiz VPN desteği getirilmek için çalışılıyor. VPN destekli Opera Mobil, beta testine girdi.

VPN yazılımları, bazen kullanıcılar için hayat kurtarıcı olabiliyor. VPN yazılımlarının amacı, herhangi bir internet tarayıcısına girerken, sunucuya bağlanmadan önce araya başka bir sunucu eklemek. Bu sayede, bulunduğunuz konumdan farklı bir konumda görünüp, internet üzerinde gezinebiliyorsunuz. Bunu kötü amaçla kullananlar olsa da kesinlikle işe yarar özellikler de taşıdığını söylemek mümkün. Bulunduğunuz bölgede görüntüleyemediğiniz içerikler var ise bunun nedeni o bölge ise VPN ile kendinizi başka bir yerde gösterip, bu içerikleri yine görüntüleyebiliyorsunuz. Web sürümünde kullanıcılarına bu hizmeti veren Opera, şimdi mobil sürümünde de VPN hizmeti vermeye hazırlanıyor.

Android Opera Uygulaması GüncellendiAndroid Opera Uygulaması Güncellendi

Opera mobil sürümü, Android için ücretsiz VPN’i, beta testine soktu

VPN, hem kendinizi başka bir yerde göstermek istediğinizde hem de bundan ziyade, veri gizliliğinizi korumak istediğinizde, en çok işe yarayan yöntemlerden biri. Opera, masaüstü sürümünde kullanıcılarına bu hizmeti sağlıyordu. Mobil de ise böyle bir hizmet bugüne kadar yoktu. Şimdi mobilde de VPN hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Opera’nın yaptığı duyuruya bakılırsa, VPN desteğinin eklendiği mobil sürüm, beta testi sürecine girdi. VPN servislerindeki öncelik, güvenilirliktir. VPN hizmeti aldığınız şirketten öncelikle emin olmanız gerekiyor. Çüknü VPN kullanarak yaptığınız aramalardaki bilgiler, öncelikle VPN sunucusuna gidiyor. VPN sunucusundan sonra da ulaşmak istediğiniz sunucuya ulaşıyor. Yeni özelliğini beta testi sonrasında kullanıcılara sunulması bekleniyor.


Opera 46, Android'de tam performans çalışıyor!Opera 46, Android'de tam performans çalışıyor!
Opera Touch, 1 Ekim'de iOS'a geliyor!Opera Touch, 1 Ekim'de iOS'a geliyor!

VPN Nedir? - Kişisel Verilerinizi Nasıl Korursunuz?


PAYLAŞ