OnePlus, OnePlus 8 için Epic Games ile ortaklık kurdu - Haberler - indir.com

OnePlus, OnePlus 8 için Epic Games ile ortaklık kurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-27 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi OnePlus, OnePlus 8 serisi akıllı telefon modelleri için 90 FPS Fortnite deneyimi sunmak adına Epic Games ile bir iş birliğine gitti. Bu iş birliği ile beraber Fortnite’ı PC haricinde bir platformda 90 FPS değerlerinde oynamak mümkün hale gelecek. Piyasaya sunduğu fiyat performans akıllı telefonları ile ön plana çıkan isim OnePlus, yeni hamleler ve anlaşmalar ile beraber oyuncu kullanıcıları kendisine çekmeyi hedefliyor. Aylarca devam eden sızıntı ve iddialar sonrasında yeni amiral gemisi modeli OnePlus 8 ailesini geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtmıştı. Şirketin 120 Hz ekran yenileme hızı ve Snapdragon 865 işlemci seti gibi donanım özelliklerine sahip olan bu akıllı telefon modeli oyuncular için birebir bir model olmayı başardı diyebiliriz. Şimdi ise Fortnite için yapılan 90 FPS anlaşması ile beraber daha da ilgi görmesi bekleniyor.

OnePlus 8 serisi için 90 FPS Fortnite anlaşması

Resmi olarak tanıtılan OnePlus 8 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OnePlus 8 Pro özellikleri ve fiyatı

Mobil oyuncuları sevindiren bu haber bugün itibariyle Twitter hesabından duyurulması ile beraber ortaya çıktı. Çinli üretici OnePlus, OnePlus 8 serisinde 90 FPS oyun deneyimi sunabilmek için Epic Games ile iş ortaklığına gittiklerini açıkladı. Pazardaki diğer amiral gemisi akıllı telefonlar Fortnite oyununu konsollarda olduğu gibi en fazla 60 FPS’te çalıştırabiliyorlar. Bu durumda Fortnite’ın PC dışında ilk defa 90 FPS ile oynanabileceği anlamına geliyor. Mobil cihazlarda 90 FPS deneyimi oldukça hoş gelirken, bunun sadece düşük grafik ayarlarında geçerli olacağı şirket tarafından belirtiliyor. OnePlus 8 cihazlarında 90 FPS Fornite oynamak için oyuncular görsel kaliteden ödün vermeleri gerekiyor. Yüksek ayarlarda Fortnite oynamak için ise OnePlus 8 sahipleri 60 FPS’te akıcı olarak oynayabilirler.

Çinli şirketin Epic Games ile yaptığı ortaklık haricinde oyunu Game Space uygulamasına da dahil ederek daha hızlı yükleme gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu sayede Fortnite oyunu OnePlus 8 serisi akıllı telefonlar için tam uyumlu bir hale gelmiş olacak diyebiliriz.


OnePlus Z hakkında yeni detaylarOnePlus Z hakkında yeni detaylar
OnePlus Z'nin işlemcisi hakkında yeni sızıntılarOnePlus Z'nin işlemcisi hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ