OneDrive'ın web sürümüne karanlık mod özelliği kazandı - Haberler - indir.com

OneDrive'ın web sürümüne karanlık mod özelliği kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-08 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft’un sahip olduğu bulut depolama sistemi olan OneDrive, yeni tasarım ve özelliklere kavuştu. OneDrive web sürümüne yeni karanlık mod desteği gelirken, Android için OneDrive’a yeni ana ekran tasarımı ile beraber 8K video yükleme desteği geldi. Ancak 8K video yükleme desteği sadece Samsung telefonlara özel olurken, yeni ana ekranı düzeni marka fark etmeksizin tüm telefonlarda kullanılabiliyor. Micrsoft gibi büyük bir şirketin sahip olduğu OneDrive, yeni güncelleme ile beraber yepyeni özelliklere sahip oluyor. Bir süredir yeniliklere devam eden şirket bu noktada kullanıcı deneyimini yükseltmeye devam ediyor. Microsoft’un yaptığı açıklamasına göre sadece kişisel OneDrive hesaplarından kullanılan yenilikler, iş ve okul hesaplarında kullanılamıyor.

Yeni ekran, karanlık tema ve 8K video desteği

iPhone 13, ultra geniş açı kamerası ile geliyoriPhone 13, ultra geniş açı kamerası ile geliyor

Android için OneDrive uygulamasındaki en önemli yenilik ana ekran tasarımı oluyor. Yenilenen ana ekrandaki Giriş sekmesinde; son kullanılan dosyalar, çevrimdışı dosyalar ve on this day adlı yeni bölümler yer alıyor. Son kullanılan dosyalar bölümünde ise en son açtığınız dosyalar yer alırken, çevrimdışı dosyalar bölümü ise çevrimdışı kullan özelliğini aktif ettiğiniz dosyaları barındırıyor. One this day kısmında ise OneDrive’a yüklemiş olduğunuz en eski fotoğraflardan oluşan bir koleksiyonu görebiliyorsunuz.

OneDrive’a gelen karanlık mod desteği masaüstü için geliyor. Platformun uygulamalarında hali hazırda karanlık mod detseği bulunurken, OneDrive’ın web sürümüne de karanlık mod sunmaya başladı. Güncellenen OneDrive ayrıca 8K video yükleyebilme desteğine de kavuşuyor. Şuan için sadece Samsung cihazların desteklediği bu özelliğin yakın zamanda diğer modeller için de açılması bekleniyor. Yine Samsung telefonlara özel olarak artık hareketli fotoğraflar oynatma özelliği geliyor. OneDrive üzerinde çektiğiniz hareketli fotoğrafları artık uygulama içinde oynatabileceksiniz. Bu özelliklerin yakın zamanda iOS ve diğer telefonlar için de gelmesi bekleniyor.


OnePlus 8T DxOmark puanı belli olduOnePlus 8T DxOmark puanı belli oldu
OnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyorOnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyor

PAYLAŞ