Next Game Startup 2021’de Kayıtları Kapanıyor! - Haberler - indir.com

Next Game Startup 2021’de Kayıtları Kapanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 11:00:12
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Intel ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek Next Game Startup 2021 için başvurularda son tarih 30 Temmuz.

Intel ve İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ve pek çok sponsor desteği ile gerçekleştirilen Next Game Startup, bu yıl 2. kez kapılarını açıyor. 2020 yılında 350 oyuncunun katılım sağladığı ve dereceye giren kişi ve gruplara toplamda 1.25 milyon TL yatırım ödülünün dağıtıldığı etkinlik için bu yıl ilgi çok daha fazla.

Next Game Startup ile oyun girişimcilerine 1,25 milyon TL'lik ödül verilecekNext Game Startup ile oyun girişimcilerine 1,25 milyon TL'lik ödül verilecek

Eylül’de başlayacak

Next Game Startup 2021 için başvurular 30 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra katılım sağlayacak kişiler için listeler hazırlanırken, etkinlik Eylül ayında yapılacak.

90.’sı düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark'ta yapılacak olan Next Game Startup, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Yarışma içeriği ise bu yıl daha zengin hale getirilmiştir durumda. Facebook basın açıklamasına göre bu yıl eğitim programları, özel hikaye yarışmaları gibi pek çok farklı etkinlik gerçekleştirilecek ve sponsorlar eşliğinde katılımcılar çeşitli ödüllere sahip olabilecek. Üstelik dijital olarak canlı bir şekilde aktarılacak olan Next Game Startup, dijital yayınlar ile desteklenerek Türkiye'de ve dünya genelinde online bir şekilde takip edilebilecek. 

Başvuru yapan katılımcılar için oluşturulmuş olan özel bir jüri tarafından ilk olarak önce eleme gerçekleştirilecek. Ön elemeyi geçen adaylar ise daha sonrasında yarışmada çeyrek final, yarı final ve final bölümlerini geçerek yarışmada birinci olmaya çalışacak. Online olarak aktarılacak programlarda özellikle katılımcıların büyük bir bölümü kendini geliştirebilmek adına sponsorlardan bu konuda destek alabilecek. Özellikle 2021 yılında etkinlik dahilinde yer alan katılımcıların büyük bir bölümü etkinlik sonrasında da hem yatırım hem de eğitim anlamında ciddi destekler elde etmişti.

Sponsor Desteği Arttı

Next Game Startup için 2021 yılında sponsor desteği de arttırıldı. Next Game Startup 2021 için sponsorlar ise şöyle; INTEL®, ESL, Casper Excalibur, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ, Game Factory ve Digi Game, WePlay Ventures, İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Ticaret Odası, İzQ, Mad Rooster, Mobidictum, İmza.com ve Oyunder.



PAYLAŞ