Netflix'ten Chrome İçin Yepyeni Bir Eklenti - Haberler - indir.com

Netflix'ten Chrome İçin Yepyeni Bir Eklenti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 23:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Film, dizi, belgesel ve daha bir çok içeriğin kaliteli tek bir adresi olarak Netflix'den kullanıcılarına tek tık ile erişim için yepyeni bir eklenti geldi. Geçtiğimiz ay sessizce Google Chrome'a gelen Netflix Extended kullanıcılara pratik yöntemler sunarak içerikleri anında değerlendirmesine imkan tanıyor. Bilmediğiniz sitelerde güvensiz bir şekilde film seyretmeye çalışmaktan vazgeçin. Dünyanın en popüler film, dizi vb. ögeler barından sitesi Netflix her geçen gün kendini geliştirerek kullanıcıların zevkini üst düzeye çıkarmayı başarıyor. Herkesin zevkle vakit geçireceği Netflix yeni eklentisi sayesinde artık çok daha pratik olup kullanıcılarına hizmet vermeyi başarıyor. 

Gerek tasarımı gerek görsel zenginliği ile kullanıcıların beğenisini toplayan Netflix sayesinde her an her yerde film seyretme keyfini yaşayacağınız özel bir sisteme sahiptir. Sizde tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsanız ve Netflix keyfinizi pratiğe çevirmek isterseniz Netflix Extended eklentisinden faydalanabilirsiniz. 

Çevrimiçi Yayıncılık Servisi Netflix Türkiye'ye Geldi!Çevrimiçi Yayıncılık Servisi Netflix Türkiye'ye Geldi!

Netflix Extended Özellikleri 

- Sadece tek bir tuş ile istediğiniz filmi ya da diziyi açabilirsiniz. Bu R harfi ile yaparsınız. 

- Bulunduğunuz sekmeden farklı bir sekmeye geçiş yaptığınız taktirde otomatik durdurma, geri aynı sekmeye geldiğinizde otomatik oynatma özelliğinden faydalanabilirsiniz.

- Seyrettiğiniz filmlerin ya da dizilerin girişlerini otomatik olarak geçebilirsiniz.

- Yeni bölüme ya da bir önceki bölüme tek tuşla geçiş yapabilirsiniz. B ve N tuşu. 

- Otomatik video oynattığınızda sesleri kapatabilirsiniz.

Eklenti şu an için daha çok yeni olduğu pek çok kullanıcıya ulaşmış değildir. Fakat ilerleyen zamanlarda kullanıcıların sıklıkla kullandığı bir durum haline gelecek gibi gözüküyor. Kolay erişim, kendi yönetim sisteminiz ve hızlı keyif için sizde Netflix'in Netflix Extended sisteminden faydalanarak içeriklerin her birine hızla bir şekilde erişim sağlayacaksınız. Eklentiyi Crome tarayıcısına kurduğunuz anda kullanıma başlayabilirsiniz. 

 


Netflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği GeliyorNetflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği Geliyor
Netflix Artık Türkçe ve Türkiyeden İçerik SunuyorNetflix Artık Türkçe ve Türkiyeden İçerik Sunuyor
Netflix'e çevrimdışı izleme özelliği gelebilirNetflix'e çevrimdışı izleme özelliği gelebilir

PAYLAŞ