Netflix'ten 365 günlük içerik planı - Haberler - indir.com

Netflix'ten 365 günlük içerik planı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-06 16:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Netflix, TV uygulamasında tek bir yerden izlenecek içerik bulmayı kolaylaştıran ‘Yeni ve Popüler’ sekmesini kullanıma sundu. Burada şirket, mevcut birkaç sekmeyi bir araya toplayacak ve 365 günlük içerik planını da kullanıcılara gösterecek.

Netflix’in geçtiğimiz aylarda ne izleyeceğine karar vermekte zorlanan kullanıcıları için, Spotify benzeri Karıştır ve Bir şey oynat özelliklerini denemeye başladığı ortaya çıkmıştı. Bugünlerde Netflix, esasında hem ana sayfayı düzene sokmak için hem de içerikleri daha kolay erişilebilir olması adına yerli yerince gruplamak için TV uygulaması için ‘Yeni ve Popüler’ sekmesini yayınlamaya başlıyor. İlk kez nisan ayında testlerine başlanan bu sekme, Netflix’in yalnızca TV uygulamasında gösterilecek.

Apple TV YouTube uygulamasına beklenen özellik geldiApple TV YouTube uygulamasına beklenen özellik geldi

‘Yeni ve Popüler’ sekmesi, Netflix TV uygulamasında halihazırda var olan Yeni, Çok Yakında ve İlk 10 sekmelerini bir araya getiriyor. Ayrıca bu sekme, bir adet de Worth the Wait (Beklemeye değer) adlı yeni bölüm içeriyor. Burada aboneler, önümüzdeki 15 ile 365 gün arasında platforma kazandırılacak olan içeriklerin bir ön izlemesini görebilecek.

‘Beklemeye değer’ bölümü Netflix uygulamasını TV ile kullananlar başta olmak üzere herkes için büyük bir önem taşıyor. Çünkü kullanıcılar burada platforma eklenecek olan yeni içerikleri önceden görebilecek ve bu içerikler platforma geldiği zaman da hatırlatması için hatırlatıcı da ayarlanabilecek. Netflix geçen yılki fiyat artışlarına bağlı olarak ilk defa ciddi abone kaybı yaşamasına karşın, bu yıl büyük bir ivmeyle en az 10 milyon abone kazanmayı başardı.

Kullanıcı kitlesini elde tutma kaygısı nedeniyle söz konusu şirket, abonelerinin yeni orijinal içeriklerden memnun olmasını sağlamak adına elinden geleni yapmaya özen gösteriyor. TV uygulamasında yaptığı yeni özellik ile beraber birkaç küçük süsleme de bu çabaların bir parçası.


İlgili uygulamalar
Apple'a dolandırıcılık girişiminde bulunulduApple'a dolandırıcılık girişiminde bulunuldu

PAYLAŞ