Netflix ücretsiz içerik devri başlıyor - Haberler - indir.com

Netflix ücretsiz içerik devri başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 16:10:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Dizi ve film izleme platformu olan Netflix, son dönemlerde almış olduğu ilginç kararlar ile hem kullanıcılarını hem de potansiyel kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. 

Netflix, son dönemlerde almış olduğu ilginç kararlar ile hem kullanıcılarını hem de potansiyel kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda aktif olmayan hesapları boş yere ödeme yapılmasını istemedikleri için kapatacaklarını açıklayan Netflix'in bu kararı, bazı platformları kapatmanın ne denli zor olduğu düşünüldüğü zaman oldukça ilginç gelmişti. Şubat ayında ise bazı ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de ücretsiz üyeliği kaldıran Netflix, şimdilerde kullanıcıları kendine çekebilmek için daha ilginç olan bir yöntem tercih etti.

Tanıtımı yapılan bileklik formunda akıllı saat: Huawei Watch Fit özellikleriTanıtımı yapılan bileklik formunda akıllı saat: Huawei Watch Fit özellikleri

Dünyanın en popüler dijital yayın platformunda artık "Netflix'i Ücretsiz İzleyin" gibi bir seçenek bulunuyor. Bu seçenek, bir önceki ücretsiz deneme sürecinden daha farklı bir şekilde işliyor. Zira platform üzerinde bazı Netflix orijinal içerikleri yer alıyor. Stranger Things ve Elite gibi serilerin yanı sıra, Murder Mystery, The Two Popes, Bird Box gibi orijinal filmler de ücretsiz olarak izlenebiliyor. Fakat dizilerin tüm sezonlarının açık olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Yani bir bölümü izledikten sonra beğendiyseniz üyelik oluşturmanız talep ediliyor. 

Bu bahsedilen özellik şu an için sadece web için aktif hale getirilmiş durumda. Eğer telefonunuzdan ya da akıllı televizyonunuzdan Netflix'e girmek isterseniz ücretsiz izleme olanağından yararlanamıyorsunuz.

Buradan Netflix'in ücretsiz olan içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak hemen izleyebileceğiniz çeşitli diziler ve filmler arasından tercihler yapabiliyorsunuz. Kayıt olmanız ya da hesap açmanız gerekmiyor. Yalnızca Oynat butonuna basmanız yeterli. Netflix, sunulan içeriklerin zamanla değişiklik göstereceğini de belirtiyor.

 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ