Netflix rakibi Apple TV kasım ayında geliyor! - Haberler - indir.com

Netflix rakibi Apple TV kasım ayında geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-21 13:26:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Amerikalı dev şirket Apple, geçtiğimiz Mart ayı ile beraber yeni Apple TV+ adlı bir hizmetini duyurmuştu. Bu yeni servisi hakkında henüz fazla detay vermeyen şirket, Netflix’e rakip bir platform olmaya geliyor diyebiliriz. Öyle ki Bloomberg tarafından yayınlanan bir raporda Netflix benzeri olacak olan bu servisin Kasım ayında piyasaya gireceği ve aylık ise 9.99 dolar gibi bir ücretlendirmeye sahip olacağı ifade ediliyor. Apple donanım cihazlarına olan bağlılığı azaltmak adına hizmet sayısını ve seçeneklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu yılın başlarında gerçekleştirilen etkinlikte video odaklı yayın platformu olacak olan Apple TV+ ve abonelik tabanlı dijital oyun servisi Apple Arcade’i de tanıtmıştı.

Netflix Rakibi Yakında Piyasada Olacak

Apple Card ne amaçla üretildi?Apple Card ne amaçla üretildi?

Çevrimiçi yayıncılık sektörünün lideri konumunda yer alan Netflix’e benzer bir platform olması beklenen Apple TV+, Jason Momoa, Steven Spielberg, JJ Abrams gibi Hollywood’un önde gelen isimleriyle beraber olacak. Bu sonbahar döneminde piyasada olması beklenen servisin henüz tarih ve fiyatlandırması hakkında bir bilgi bulunmuyordu. Bloomberg tarafında yaşanan gelişme ile beraber Apple TV servisi aylık 9.99 dolarlık bir ücretlendirmeye sahip olacak. Kasım ayında kullanıma sunulacak servisin ilk 1 aylık kullanımı ise ücretsiz olacak.

Mart ayında gerçekleşen etkinlikte ayrıca 14 orijinal yapım da Apple tarafından tanıtılmıştı. Bu yapımlardan bazıları hemen kütüphanedeki yerini alacak. Diğer yapımlar ise geniş bir zaman diliminde listeye dahil olmuş olacak. Financial Times kaynağına göre Apple bu orijinal içeriklere şimdiden 6 milyar doların üzerinde bir para harcamış durumda. Çevrimiçi dizi ve film izleme pazarında sıkı bir rekabet olmaya devam ederken, Apple’da kullanıcıları kendisine çekmek için orijinal içeriklere büyük yatırımlar yapmaya başlamış durumda. Bakalım Netflix karşısında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.  


Apple batarya değişim yasağı hakkında açıklama yaptıApple batarya değişim yasağı hakkında açıklama yaptı
Apple telefonların satışlarının önüne bilinmedik bir marka mı geçiyor?Apple telefonların satışlarının önüne bilinmedik bir marka mı geçiyor?

PAYLAŞ