Netflix, N-Plus adlı hizmet üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Netflix, N-Plus adlı hizmet üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler platformları arasında yer alan Netflix, kullanıcıları için hazırladığı bir anket ile N-Plus olarak adlandırılan bir hizmeti test ettiğini dile getirdi. Dizi ve filmlerle ilgili olarak öznel bir deneyim sunan N-Plus, içeriklerin kamera arkası prodüksiyon bilgilerini, yapımla ilgili olan podcast yayınlarını ve hatta kullanılan tüm müzikleri de içine alıyor. 

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'in yeni bir hizmet üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. protocol.com adlı internet sitesinde yer alan bilgilere göre Netflix, geçtiğimiz günler içerisinde kullanıcılarına bir anket gönderdi. Bu anket ile beraber N-Plus adlı bir hizmetten söz eden Netflix, küçük bir test imkanı da sunduğu bu hizmetle beraber kullanıcı tarafında ne kadar değer görebileceğini de anlamaya çalışacaklar. Anketin sonuçlarının ne durumda olduğu şu an için açıklanmadı ancak Netflix, gelecekteki günler içerisinde yeni bir hizmetle kullanıcıların karşısına çıkabilir gibi gözüküyor. Netflix'in test ettiği "N-Plus" adlı olan hizmet dizi ve filmlere adeta hayranlık boyutunda bağlanan aboneleri ilgilendiriyor. Söz konusu bu hizmet, Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre içerikle ilgili olarak bazı podcast yayınları, kamera arkası prodüksiyon bilgileri ve o yapım içerisinde yer alan tüm müzikleri de içerecek. Anket bu hizmeti, dizi ve filmlerle ilgili olarak bilgi edinebilecek çevrimiçi bir platform olarak nitelendiriliyor. 

Netflix hesap paylaşanları bulmaya odaklandıNetflix hesap paylaşanları bulmaya odaklandı

N-Plus hizmeti Netflix sözcüsü tarafından doğrulandı

N-Plus hizmeti ile ilgili olarak dikkat çeken detay, az önce belirtildiği üzere müziklerle ilgilidir. Bir kullanıcı, N-Plus hizmetine girerek sevdiği dizilerle ilgili olarak çalma listeler, hazırlayarak bu çalma listelerini diğer kullanıcılarla paylaşabilecekler. Bir diğer yandan ise yine en sevilen dizi ve filmlerle ilgili olarak oynatma listeleri de hazırlanabilecek. Bu sayede N-Plus kullanıcılara çok daha öznel bir deneyim sunmuş olabilir. Netflix bünyesinde yer alan bir sözcü, N-Plus adlı hizmet ile ilgili olarak açıklama yapıldı. Platformun zaman zaman kullanıcılardan fikir alarak hareket ettiğini dile getiren sözcü, bu hizmet için de bu yöntemin tercih edildiğini aktarıyor. Fakat bunun zaman zaman planlamalarda değişiklik yapılmasına da yol açabileceğini belirten Netflix sözcüsüne göre kullanıcılara sunan anket olumsuz sonuç alırsa N-Plus projesi rafa kalkabilir.


Netflix hesap paylaşımının önüne geçmek için yeni bir özelliği test ediyorNetflix hesap paylaşımının önüne geçmek için yeni bir özelliği test ediyor
Netflix Orijinal içeriklerin sayısında düşüş yaşanıyorNetflix Orijinal içeriklerin sayısında düşüş yaşanıyor
WhatsApp'da Netflix virüsü yayılıyor!WhatsApp'da Netflix virüsü yayılıyor!

PAYLAŞ