n11.com ikinci el araç satışına başlayacak - Haberler - indir.com

n11.com ikinci el araç satışına başlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 10:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

n11 Türkiye’nin en büyük online alışveriş siteleri arasında yer alıyor. Güvenilir politikalarla hizmet veren internet sitesi, kullanıcıların online alışveriş sitesi içerisinden beklediği ürünlerin neredeyse hepsini satışa sunuyordu ki şirketten büyümeye yönelik bir açıklama geldi. n11’den yapılan araştırmaya göre her gün milyarlarca kullanıcının ziyaret ettiği sitede elektronik, kozmetik ve giyimin yanı sıra ikinci el araçlarda yer alacak. 

Açıklanan bilgilere göre n11 internet sitesinde gün itibariyle kullanıcılar ikinci el arabaların alım-satım işlemini gerçekleştirebilecekler. Bu hizmeti de güven ve kalite güvencesiyle verecek olan n11, satışa sunulan ikinci el araçların detaylı ekspertiz raporlarını ve tramer kayıtlarına ait bilgileri de görüntülenebilecek. N11'den konuyla ilgili olarak yapılan kampanya açıklamasına göre görüntülenen raporlar TÜV SÜD D-Expert imzasını taşıyan raporlar olacak.  

Satıcılar Mağazalarını, n11 Mağaza Uygulamasıyla YönetiyorlarSatıcılar Mağazalarını, n11 Mağaza Uygulamasıyla Yönetiyorlar

n11 ikinci el otomobil alışverişinde iddialı 

Bunun yanı sıra n11’in kullanıcılarına ve ikinci el otomobil araştırmalarına getirdiği en büyük kolaylıklardan biri de, n11 üzerinden alışveriş yapan kullanıcıların artık devir işlemleriyle uğraşmayacak olması. n11 devir teslim işlemlerinin hepsini kullanıcılar yerine gerçekleştirerek, kullanıcıların her zaman şikayetçi olduğu evrak işleriyle uğraşma derdini de ortadan kaldıracak. 

Satıcılar Mağazalarını, n11 Mağaza Uygulamasıyla Yönetiyorlar

n11’in yeni hizmete sunacağı hizmette ön plana çıkan bir diğer önemli detay ise “Ödeme koruma sistemi.” Bu sistem araç alım, satımlarında kullanıcıları olası bir anlaşmazlığa karşı koruyan önemli adım. “Ödeme koruma sistemi” sayesinde aracı satın aldığınız takdirde para hemen satıcının hesabına geçmiyor. Noterde devir işlemleri tamamlanana kadar para n11’in hesabında kalıyor. Bu sayede site üzerinden yapılabilecek dolandırıcılık girişimleri de engellenmiş oluyor. Bunun yanı sıra n11’den araç satın alanlar sigortalandım.com üzerinden yüzde 30 kasko indirimine de sahip olabilecek. 

500 TL indirim kuponu anında sizin 

n11 kullanıcılarına yeni fırsatlar ve olanaklar sunmaya devam ederek kampanyayı desteklemek adına araç satın alan kişilere 500 TL’lik indirim kuponu da sunuyor. n11 tarafından verilen bu kuponlar otomotiv kategorisinden yapılacak olan 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek olup, kampanya 31 Aralık tarihinde son bulacak. 

Site üzerinde hangi ilanların nasıl listeleneceği ise bilinmemekle, Doğuş Grubu’una ait olan n11’in, Doğuş Gurubu’nun sahibi olduğu ikinci el alışveriş hizmeti veren DOD’da yer alan araçların n11 üzerinde de listelenebileceği düşünülüyor. 

 


n11com Android Uygulamasına 'Resimli Anlık Bildirim' Özelliği Eklendi!n11com Android Uygulamasına 'Resimli Anlık Bildirim' Özelliği Eklendi!
N11'in yeni CEO'su belli olduN11'in yeni CEO'su belli oldu

PAYLAŞ