Müzik alanının liderlerinden SoundCloud, yeni Premier programı ile müzisyenlere kazanç imkanı sağlayacak. İşte yeni SoundCloud Premier ile ilgili detaylar.

Yeni ve bağımsız sanatçıların daha fazla kişiye ulaşabilmesi adına SoundCloud Premier ile büyük bir imkan yaratılıyor. Üstelik bu özellik ile birlikte kişilerin kazanç sağlamasını da hedefleyen SoundCloud oldukça dikkat çeken bir tanıtım yaptı. Gerçekleştirilen tanıtımda program ile ilgili tüm detaylar aktarılırken müzik dünyasında büyük bir hareketlilik yaşandı.

SoundCloud Go Deneme Paketini Duyurdu

Yeni sanatçılar için büyük fırsat: SoundCloud Premier

Almanya’dan doğarak tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran SoundCloud, yeni sanatçılar için büyük bir fırsat sunuyor. İşin en cazip yanı sıra müzisyenlerin içerikleri üzerinden para kazanabilecek olması.

4 yıl önce ilk adımları atılan ve günümüze kadarki süreç içerisinde sürekli geliştirilerek yeni özellikler kazanan SoundCloud Premier sistemi, Beta olarak çalışıyordu. Herkese açık olmayan bu program üzerindeki çalışmalarını tamamlayan SoundCloud, nihayet programını herkese açık hale getirdi.

SoundCloud Reklam Almaya Başlayacak

SoundCloud Premier ile nasıl para kazanılacak?

SoundCloud Premier ile para kazanmak isteyen kişilerin ilk olarak minimum Pro hesabına sahip olması gerekiyor. Bu hesap işlemleri sonrasında kişilerin içerik oluşturucu olarak üyelik işlemleri tamamlanarak para kazanmak mümkün hale geliyor. Şu anda belirli ülkelerle sınırlandırılan SoundCloud Premier özelliği ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, Fransa, Almanya, İrlanda, Hollanda ve Yeni Zelanda’da kullanılabilir durumda.

Bu şartları taşıyan kişiler için gereksinimler sadece bunlarla da sınırlı değil. Diğer şartlar ise şöyle;

  • İçeriklerin en az 5 bin kere başkaları tarafından dinlenmesi
  • Üyeliğin telif hakkı ihlali yapmaması
  • Kişilerin 18 yaşından büyük olması
  • İçeriklerin orijinal olması

Tüm bu şartları taşıyan kişilerin içerikler üzerinden yüzde 55 net gelir pay alacağı açıklanırken bu yüksek oranın SoundCloud Premier’in kısa süre içerisinde yüksek bir popülerliğe ulaşabileceğini gösterdi. SoundCloud Premier kazanç imkanı belirli ülkelerle sınırlı olsa da içerik oluşturucularının içeriklerinin dinlenmesi adına herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Para kazanmaya açık içeriklerin tüm dünya genelinde dinlenebilmesi ve kazanca katkı sağlaması mümkün.

SoundCloud Premier için yapılan tanıtım ise şöyle;

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir