Multinet Up, indirimli yemek ve etkinlik kulübü GastroClub'ı satın alıyor - Haberler - indir.com

Multinet Up, indirimli yemek ve etkinlik kulübü GastroClub'ı satın alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 15:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Finansal teknoloji şirketi ve hizmet şirketi olan Multinet Up, Türkiye’de restoran sektörünün en önemli platfrom olan GastroClub’ı satın alacağını açıkladı. Yemek kartları piyasasında düzenlemelerin hayata geçeceği yeni döneme ani bir şekilde giriş yapmak isteyen Multinet Up, GastroClub’ı satın alarak bünyesi altındaki kullanıcılara şehrin lüks mekanlarında çeşitli kampanyalar sunarak hizmet vermek istiyor.

Söz konusu satın alma konusunda şirket tarafından çok fazla bir açıklama gelmediği gibi, aynı zamanda ne kadara anlaştıkları konusunda da şirket herhangi bir açıklama yapmadı. Kullanıcılarına 5 şehirde, 800’den fazla cafe, restoran, bar ve beachclublarda yüzde 50’ye varan indirim ve ayrıcalıklar sağlayan GastroClub, 2013 yılında BIC Angel Investments'tan 250 bin TL yatırım alarak değerlemesini 1 milyon TL‘ye kadar çıkarttı.

Microsoft'tan Şirketlere Windows 10 Enterprise Deneme Sürümü TeklifiMicrosoft'tan Şirketlere Windows 10 Enterprise Deneme Sürümü Teklifi

Satın alma işleme ne kadar sürede gerçekleşecek

Bahsi geçena anlaşma ile beraber GastroClub hisselerinin tamamı önümüzdeki 3 yıl içerisinde Multinet Up bünyesine dahil olacak. GastroClub’ı satın alması ile beraber kullanım nokta ağını genişleterek birçok yeni mekana erişim sağlama hedefi belirleyen Multinet Up, aynı zamanda ürün ve hizmet genişliğini artıracağını duyurdu.

Yemek kartları sektöründe yeni döneme doğru mu gidiyoruz?

Multinet Up olarak, 21 bin kurumsal müşterileri, 2 milyon kart kullanıcıları ve 40 binin üzerinde üye işyeri ağları olduğunun altını çizen Multinet Up’ın Yatırımlardan ve Finansal Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baran Yıldırım, aynı zamanda Grubun yemek kartları sektöründe yeni döneme hazırlandığını ve yıl sonu gelmeden yeni iş birlikleriyle büyümeye devam ettiğini ifade etti.

 

 


Bilgisayarınızın Performansını 10 İşlemle ArttırınBilgisayarınızın Performansını 10 İşlemle Arttırın
Windows 10 Kullanıcılarının Kullanması Önerilen 5 UygulamaWindows 10 Kullanıcılarının Kullanması Önerilen 5 Uygulama

PAYLAŞ