Mozilla Firefox Yeni Logosunu Gösterdi - Haberler - indir.com

Mozilla Firefox Yeni Logosunu Gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 17:41:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler internet tarayıcısı olan Mozilla’dan yeni hamleler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin bir tarayıcıdan daha fazla olduklarını gösterebilmek için yeni logolar tasarladıkları ortaya çıktı. Mozilla kullanıcılar tarafından daha hatırlanabilir olmak adına tasarım tarafında değişikliklere gitme kararı almış durumda. Şirketin 2002 yılında piyasaya sürmüş olduğu marka, şifre yöneticisi Lockwise, özel dosya paylaşım servisi Send ve güvenlik aracı olan Monitor ile beraber bünyesinde bulunan servisleri bir hayli genişletmiş durumda. Şirket ise bu servislere de yönelik kendisine yeni logolar tasarlama kararı almış durumda.

Firefox Yeni Logolarını Duyurdu

Mozilla'dan 2019 İnternet Sağlık RaporuMozilla'dan 2019 İnternet Sağlık Raporu

Şirket marka sistemi hakkında şu sözleri dile getiriyor. internetin geleceği hakkında iyimser olmak için radikal bir harekete imza atmak”, “birçok dili konuşarak şeffaflık yaratmak“ve”küresel bir bakış açısı oluşturmakgibi fikirlere yönelik olduğu belirtiliyor. Yönetimin diğer hedefinde ise pozitif bir bakış açısı ile beraber avantajları yakalamak bulunuyor. Şirket yayınlamış olduğu bildirgede ” Tarayıcımız, yaşayan bir marka olarak, asla durmayacak. Biz ve Dünya değiştikçe, o da gelişmeye devam edecek.” Sözlerine yer verdi.

Yukarıda göreceğiniz yeni logo tasarımında ünlü turuncu tilki tasarımı yerine mavi bir küre etrafına sarılan renk stili yer alıyor. Benzer bir renk sistemine sahip olurken tasarımın daha minimalist olduğunu görüyoruz. Mozilla şirketinin bu yeni logolar üzerinde ise 18 aydır çalıştığı biliniyor. Bakalım bu yeni tasarımlar nasıl bir geri bildirim alacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Mozilla'dan Android İçin Yeni Tarayıcı : FenixMozilla'dan Android İçin Yeni Tarayıcı : Fenix
Mozilla Firefox Uzantı Sorunu ÇözüldüMozilla Firefox Uzantı Sorunu Çözüldü

PAYLAŞ