Mount & Blade II: Bannelord Epic Games'te büyük indirimle satışta - Haberler - indir.com

Mount & Blade II: Bannelord Epic Games'te büyük indirimle satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Atmosfer ve yapı olarak orta çağda savaşlar gerçekleştirebileceğiniz Mount & Blade II: Bannerlord oyununu erken erişim sürümü Steam sonrasında Epic Games Store’da satışa çıktı. Oyunu satın almak için Steam’da 150 TL fiyat ödemek gereken oyuncular Epic Games Store indirimi ile beraber 60 TL’ye bu oyundan faydalanabilecekler. Yerli oyun üretici şirket olan TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen ve oyun dünyasında genel olarak beğenilen Mount & Blade II: Bannerlord’un erken erişim sürümü Steam sonrası beklendiği gibi Epic Games Store’da da satışa çıktı. 9 Temmuz’a kadar yüzde 20 indirime sahip olacak oyun Steam’de yüzde 20 indirimle 119.99 TL’ye satın alınabiliyor. Epic Games ise bu noktada daha büyük bir indirime gitmiş durumda.

Steam’de oyuncuların genel olarak inceleme ve yorumlarında “Çok Olumlu” almayı başardığını görüyoruz. Özellikle ortaçağ konulu savaş oyunu arayanlar için oldukça güzel bir oyun seçimi diyebiliriz.

Mount & Blade II: Bannerlord’un performansını arttıran beta güncellemesiMount & Blade II: Bannerlord’un performansını arttıran beta güncellemesi

Mount & Blade II: Bannerlord Epic Games’te indirimle satışta

Epic Games Store’da satışa sunulan yerli yapım Mount & Blade II: Bannerlord yüzde 20’lik indirim haricinde Epic Games kuponu sayesinde çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Epic Games Store oyunculara bir kere kullanabilecekleri 60 TL’lik Epic Kuponu da vermişti. Bu kuponu kullanarak Mount & Blade II: Bannerlord oyununu 60 TL’ye kadar düşürebilirsiniz. Oyunu satın almak isteyen ancak pahalı bulan kullanıcılar için yapılacak bu hamlenin oldukça mantıklı olduğunu söyleyebiliriz.

İlk oyunu ile tüm dünyada büyük bir oyuncu kitlesi yakalamayı başaran Mount & Blade serisi bu noktada orta çağda gerçekçi savaşlar gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Oyunun steam sayfasında ise şu açıklama bulunuyor; “Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır. İç savaş koca bir krallığı yıpratır. Sınırların ötesinde yeni krallıklar yükselir. Kılıcını kuşan, zırhını giy, adamlarını topla ve şan kazanmak için Kalradya savaş alanlarına atıl. Egemenliğini kur ve eskisinin küllerinden yeni bir dünya yarat.”


Mount & Blade II: Bannerlord'un gelişimini gösteren yol haritası yayımlandıMount & Blade II: Bannerlord'un gelişimini gösteren yol haritası yayımlandı

PAYLAŞ