Mornero, 1,1 milyon lira değerleme ile yatırım aldı - Haberler - indir.com

Mornero, 1,1 milyon lira değerleme ile yatırım aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 16:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Sağlıklı kahvaltı yapmak isteyenlere uygun fiyatlı bir çözüm sunan Mornero, doğal kahvaltıyı ayağınıza getiriyor. Seçeceğiniz serpme ve zengin kahvaltıyı, belirlediğiniz saat aralığında size ulaştıran bu girişim, aylık ve haftalık aboneler ile birlikte daha sağlıklı güne başlamanızı sağlıyor. 

Mornero, 1,1 milyon lira değerleme ile yatırım aldı

İstanbul Ticaret Odası'nın iştiraki olan, kurulduğu günden bu yana yatırımcılar ile birlikte girişimleri buluşturmayı amaçlayan ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi olan (BTM) bünyesinde yer alan Mornero, Tarvenn'den 1,1 milyon Türk lirası değerinde tohum yatırım aldı. Çalışan ve güne erken başlayan bireyler, genel olarak kahvaltı öğününü ya sağlıksız seçenekler ile gidermeye çalışıyor yada hiç kahvaltı yapmıyor. Bunun sonucunda bireylerin gün içerisinde enerjileri ve motivasyonları düşüyor. Çalışan ve güne başlayan bireylere daha sağlıklı bir kahvaltı seçeneği sunmak isteyen Mornero, doğal, sağlıklı ve lezzetli kahvaltıyı ayağınıza getirerek sabah kahvaltılarının vazgeçilmez adresi olmayı planlıyor.

İyi bir kahvaltı ile güne başlamak isteyenler için artık Mornero var. Standart veya kendi tabağınızı damak tadınıza göre oluşturabilir, zengin paket seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Sağlıklı ve lezzetli kahvaltıya geçiş yaparak sabahları daha enerjik olabilir gün içerisinde motivasyon ve enerjinizi koruyabilirsiniz. Bu uygulama için haftalık veya aylık aboneliklerden birini seçmeniz yeterlidir. Çalışanlarının güne daha enerjik başlamasını isteyen şirketler için kurumsal teklifler de sunan Mornero, aldığı yatırımla daha fazla müşteriye ulaşmak istiyor.

Tarvenn Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Kopuk, sağlıklı kahvaltıyı çok daha uygun fiyata müşterilerine sunacak olan Mornero'ya güvendiklerini belirtti. Mustafa Kopuk, "Hedefimiz Mornero’nun sunduğu kahvaltı aboneliği servisini operasyonel ve finansal olarak kusursuz hale getirmek. Böylece müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sürdürülebilir bir iş yaratacağız." şeklinde bir açıklama yaptı. Girişimlere verdikleri desteklerin devamının da geleceğini söyleyen Kopuk, Türkiye'nin geçtiği bu zor dönemlerde girişimciliğin daha çok desteklenmesi gerektiğini de belirtti. Gerçekten haklı olunan bu konuda girişimcilerimiz daha sık desteklenerek farklı kategorilerde farklı uygulamalar ve fikirler ortaya çıkabilir. Hatta bazı uygulamalar ve fikirler ülkemizi yurtdışında temsil edebilir. Bu konuda girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini de tekrardan hatırlatalım.





PAYLAŞ