MMG 3. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi 17-18 Ekim tarihinde İstanbul'da - Haberler - indir.com

MMG 3. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi 17-18 Ekim tarihinde İstanbul'da

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 09:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

Hayatımızın her aşamasında yer alan Ar-Ge çalışmaları, insan yaşamını doğrudan etkiliyor. Dünya ülkeleri de Ar-Ge konusunda büyük bir yarış içerisinde ilerliyor. Ar-Ge harcamaları konusunda en büyük atılımı Çin gösteriyor. Çin'in hemen arkasından Ar-Ge çalışmalarını en hızlı arttıran ülke ise Türkiye.

MMG 3. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi 17-18 Ekim tarihinde İstanbul'da

Ülkeler artık geleceklerini Ar-Ge yatırımları, teknolojik gelişmeler, yenilikler ve sanayide dönüşümler üzerine kurarken ülkemizde de Ar-Ge inovasyona verilen önem her geçen gün artıyor. 8 şube 14 temsilciliği ve 4 binin üstünde üyesi olan Mimar ve Mühendisler Grubu, Türkiye'deki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından organize edilen MMG AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, Türkiye içerisinde yapılan Ar-Ge çalışmalarının ticarileşmesi noktasında sıkıntılar ortadan kaldırmak ve sanayide dönüşümü gerçekleştirmek amacı ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden teknopark, Ar-Ge merkezleri ve üniversite projelerini tek bir çatı altında bir araya getiriyor.

MMG'den TTB AçıklamasıMMG'den TTB Açıklaması

Türkiye'nin yerli yeniliği temsil eden MMG 3. AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, 17-18 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Zirvede iki gün sürtecek olan bu etkinlik içerisinde, 14 oturumda 60 konuşmacı yer alacak. İnovasyonun en önemli sorunu olan ticarileşememe, sanayideki dönüşüm, Ar-Ge tabanlı yerel kalkınmanın önündeki engellerin giderilmesi konusunda önemli konular gündeme gelecek. Zirvede yatırımlardan, Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda, geliştirilen yerli ve milli teknolojiler yanında önemli konular konuşulacak. Çözüm yolları araştırılacak. MMG 3. AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde sağlıktan uzay araştırmalarından, enerjiye, savunma sanayinden, iletişimden çevre konularına kadar buluşlar ve icatlar bu etkinlikte sergilenecek.

Geçen yıl düzenlenen AR-GE etkinliğinde inovatif projeleri yatırıma dönüştürme amacıyla 1624 iş görüşmesine aracılık etti. Zirve, 10.000'e yaklaşık ziyaretçi ağırlayarak 73 iş anlaşmasına imza atılmasını sağladı. Geçen yıl 10 bin kişinin katıldığı ve ziyaret ettiği bu etkinliğe bu sene 12.500 katılımın gerçekleşmesi bekleniyor. MMG 3. AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, Türkiye'nin İnovasyon stratejilerine katkıda bulunmak ve üreten Türkiye'nin teknoloji geldiği son noktayı göstermek amacı ile tüm bileşenleri, ortak bir platformda buluşturmayı amaçlıyor.

17-18 Ekim 2018 tarihlerinde Lütfi Kırdar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan MMG 3. Arge & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne ücretsiz olarak katılmak için www.argezirvesi.com  sitesinden ÜCRETSİZ KAYIT formunu doldurmanız yeterlidir.





PAYLAŞ