Minecraft iş başvurusuna yoğunluk çocuklardan geldi - Haberler - indir.com

Minecraft iş başvurusuna yoğunluk çocuklardan geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-19 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

İngiltere'de bahçecilik üzerine çalışan bir şirket, doğallık içinde yaşamayı sanal ortama taşımak istedi. Bu durum için ise Minecraft’da tasarımlar yapacak “sanal peyzajcı” arayışına girdi. Şirket bu kapsamda başvuruların çocuğu çocuklardan topladı. Küçük çocuklar tarafından iş ilanına yapılan yorumlar ise bir hayli eğlenceli oldu. Dünyanın en çok satan ve oynanan oyunlarından birisi olan Minecraft, çeşitli içeriklere ve kategorilere söz konusu olmaya devam ediyor. Bunların başında ise Minecraft üzerinden inşa edilen, diğer oyunlara ait haritalar oluyor. Ancak şimdi ise Minecraft, başka bir konu ile gündeme geliyor.

İngiltere’de bahçe işleri üzerine çalışan Whatshed adlı şirket tarafından internet sitesinden bir iş ilanı yayınlandı. Yayınlanan bu ilanda, Minecraft oyununda tasarımlar yapacak kişiler aranıyordu. İş ilanını açıklarken ise Minecraft’ın 100 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu görmezden gelmediklerini ve bahçe tutkularını sanal dünyaya taşımanın en iyi yolu olarak Minecraft olduğunu belirtiyor. İlan bu şekilde olurken, gelen başvurular çok daha dikkat çekici oldu.

Minecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacakMinecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacak

Minecraft iş ilanına, yüzlerce başvuru geldi

Whatshed’in açtığı bu iş ilanı sanal ortamda peyzajcı olmanıza olanak sağlıyor. Whatshed’e göre bu iş alanında çalışan insanlar, bir müşteri için en iyi tasarımı çıkarmak, alternatifler üretmek ve oluşturulan tasarımlarda kullandıkları bir bloğun açıklamasını yapabilmeliler. Diğer yandan bu iş için saatte 50 sterlin kazanç olacağı belirtiliyor. Yayınlandıktan birkaç saat içinde yüzlerce başvuru alan bu ilanda, başvuruların çoğunluğu ise çocuklar tarafından yapıldı. Emma isimli bir oyuncu şu an 10 yaşında olduğunu, 7 yaşından beri de Minecraft oynadığını ifade ediyor. Nick isimli bir çocuk ise 12 yaşında olduğunu, hafta sonları 6-7 saat çalışabileceğini söylüyor. 

Ayrıca 15 yaşındaki Juan tarafından yapılmıştı. Juan, babasının peyzaj şirketinin olduğunu, kendisinin de bu konuya ilgi duyduğunu, çocuk olduğu için de çok fazla boş zamanı olduğunu söylüyor. 


Minecraft Server kurulumu nasıl yapılır?Minecraft Server kurulumu nasıl yapılır?
Minecraft RTX versiyonunun beta süreci tamamlandıMinecraft RTX versiyonunun beta süreci tamamlandı

PAYLAŞ