Minecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e Geliyor - Haberler - indir.com

Minecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 20:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

İlk olarak Twitter’da ortaya çıkan iddialara göre farklı platformlar için çapraz platform desteğine sahip olan Minecraft Bedrock Edition PS4’e geliyor. Bu yeni sürümün Best Buy gibi sitelerde satışa sunulduğu da belirtilirken, 29.99 dolar fiyat etiketi ile karşımıza geliyor. Son dönemde oyun pazarında gördüğümüz gelişmelerden birisi ise iki farklı platformun birlikte oynamasını mümkün kılan çapraz platform destekleri oluyor. Bu noktada başlıca Fortnite, Call of Duty ve diğer bazı oyunlar için Xbox One ve PlayStation 4 arasında çapraz desteği bulunuyor. Bu sayede oyunda yer alan oyuncuların bazıları PS4’de oynarken bazı kesim ise Xbox One oyuncusu oluyor. Bu noktada Gears 5 gibi bazı oyunlarda ise PC için bile çapraz oynama desteği sunulmuş durumda.

Minecraft’ta Çapraz Platform Desteği

Minecraft Tüm Zamanların En Çok Satan Oyunu OlduMinecraft Tüm Zamanların En Çok Satan Oyunu Oldu

Minecraft’ın en büyük sürümü olan Minecraft Bedrock Edition için ise mobil, VR, Xbox One, Nintendo Switch ve PC oyuncuları için Xbox Live sayesinde birbirleri ile oynama imkanları bulunuyordu. Ancak PlayStation için aynı şeyi söyleyemeyiz. Şirketin bu noktadaki çalışmalarının olduğu da belirtiliyordu.

PlayStation 4 oyuncuları zaten Minecraft oyununu oynayabiliyorlar. Fakat Bedrock sürümüne sahip değiller. Bedrock sürümüne sahip olan oyuncular ise başka platformdaki oyuncular ile beraber oynayabiliyorlar. Twitter’da paylaşılan bir görsele göre ise PlayStation 4 için yeni bir Minecraft sürümünün ortaya çıktığı gözüküyor. İlerleyen günlerde satışa sunulması beklenen bu sürümün başka bir kullanıcı tarafından PlayStation 4 için Minecraft Bedrock Edition olacağını ve Best Buy’da yakında geliyor olarak listelendiğini belirtiyor. Ayrıca bu yeni sürümün 10 Aralık 2019’da satışa sunulacağı da ifade ediliyor.

Çeşitli kaynaklara göre Minecraft Bedrock Edition önümüzdeki günlerde satışa çıkacak ve PS4 için ise 29 dolar fiyat etiketine sahip olacak.


Nihayet Minecraft Earth erken erişime açıldıNihayet Minecraft Earth erken erişime açıldı
Minecraft Earth, yılbaşına kadar Türkiye'de indirilebilir hale gelecekMinecraft Earth, yılbaşına kadar Türkiye'de indirilebilir hale gelecek

PAYLAŞ