Microsoft yeni reklamında Apple ile dalga geçti - Haberler - indir.com

Microsoft yeni reklamında Apple ile dalga geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 12:33:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft’un yeni reklamı Apple ile arasında yeni bir sorun yaratabilir. Öyle ki Microsoft yeni reklamında, Apple modelleriyle bir kez daha dalga geçti.

Microsoft’un Apple ile olan rekabeti bir kez daha reklamlara taşındı. Daha önce de benzer şekilde hamle yapan ve Apple ürünleri ile ilgili eleştiriler sunarak kendi modellerini ön plana çıkaran Microsoft, yeni reklamında da benzer bir tutum sergiledi.

Microsoft Edge'e yeni sürümde performans modu geliyorMicrosoft Edge'e yeni sürümde performans modu geliyor

Microsoft reklamı dikkat çekti!

Microsoft’un yeni reklamı Surface Laptop 4 modeli için hazırlandı. Reklamda Apple'ın MacBook Air'ini hedef alan teknoloji şirketi, Surface Laptop 4 ile MacBook Air karşı karşıya getirildi. Bu karşılaştırmada ise ön plana çıkarılan ve daha iyi olduğu iddia edilen model Surface 4 modeli oldu.

Surface Laptop 4’ün ön plana çıkarılan özellikleri neler?              

Microsoft tarafından hazırlanan reklamda Surface Laptop 4’ün MacBook modeline karşı ön plana çıkan özellikleri vurgulandı. Reklama göre Surface Laptop 4 özellikle dokunmatik ekranı ile farklılık yaratıyor. Apple tarafından bugüne kadar Mac modellerinde dokunmatik bir özellik geliştirilmezken, Surface Laptop 4 ile birlikte bu konuda önemli bir hamle yapan Microsoft, rakibini bu konuda ağır bir şekilde eleştiriyor.

Dokunmatik ekranın yanı sıra bir diğer vurgulanan özellik, USB portları. USB port konusunda sınırlı seçeneklere sahip olan MacBook Air, Surface Laptop 4’te olduğu kadar verimlilik sunamıyor.

Surface Laptop 4 için dikkat çeken diğer bir detay ise uygulama ve oyun desteği. MacBook Air gibi modeller macOS işletim sistemini kullandığından dolayı farklılık içerirken, son MacBook Air serisinde kullanılan M1 işlemci, X86 uygulama ve oyunlarda da çeşitli problemler yaratıyor. Ancak Surface Laptop 4 ile birlikte bu tür handikapları ortadan kaldıran Microsoft, Intel ve AMD’den aldığı destek ile performans ve verimliliği arttırıyor.

Hazırlanan reklam ise şöyle;




Microsoft Windows 10 mağazasını sonunda güncelliyor!Microsoft Windows 10 mağazasını sonunda güncelliyor!

PAYLAŞ