Microsoft tüm programlarını tek programda birleştirdi - Haberler - indir.com

Microsoft tüm programlarını tek programda birleştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 16:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Oluşturulan yeni bir internet sitesinde toplanan tüm Insider programları, kullanıcıların tüm programlara kolay bir şekilde erişilmesini sağlıyor. Microsoft’un bu internet sitesini, kendi Twitter hesabında paylaşarak takipçilerine duyurdu.  

Yazılımları için oluşturmuş olduğu Insider programı ile kullanıcıların gelecek olan yeni özellikleri erkenden denemesine olanak sağlayan Microsoft, hem kullanıcıları ilerleyen dönem içerisinde neyin beklediğini göstermek istiyor hem de hataları fark edilebilmesi için oluşturulan bu sistem, pek çok kullanıcı tarafından da kullanılıyor. Microsoft ise söz konusu olan bu sistemi daha kolay bir erişilebilirliğe sahip olamak adına bütün Insider programlarını tek bir çatı altında topladı. Oluşturulan yeni bir internet sitesinde toplanan tüm Insider programları, kullanıcıların tüm programlara kolay bir şekilde erişilebilmesini sağlıyor. Oldukça basit bir arayüze sahip olan bu programın internet görüntüsü de oldukça basit. İşte internet görüntüsü de şu şekilde;

Microsoft Surface Değişime GidiyorMicrosoft Surface Değişime Gidiyor

Microsoft, yeni internet sitesinin haberini Twitter hesabından duyurdu

Oluşturulan internet sitesi, Microsoft’un arama motoru kısmından tutunda, Xbox’a kadar oluşturulmuş olan bütün Insider programlarına yer veriyor. Yazılım şirketi olan Microsoft’un bu internet sitesini, kendi Twitter hesabında paylaşarak takipçilerine duyurdu.  Her anlamda kendini yenilemeyi ve yeni özellikler kazanmayı seven Microsoft, bu yeni arayüzü hakkında bakalım insanlardan nasıl yorumlar alacak. Şayet sizin ilgilenmiş olduğunuz herhangi bir Insider programı var ise, “Daha fazla bilgi” sekmesini seçtiğiniz zaman sizleri o Insider programının ana sayfasına doğru yönlendirecektir. Karşınıza çıkan pencerede kayıt yaptırdığınız zaman ise yeni özellikleri hemen deneyimlemeye başlayabiliyorsunuz. Microsoft’un oluşturmuş olduğu bu yeni siteye ulaşmak isteyen indir.com okurları buraya tıklayarak ulaşabilirler. Peki bu yeni internet sitesi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ederek teknoloji dünyasında yaşanan gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 


Sony, Microsoft ve Nintendo'dan Amerika'ya Protesto Geldi!Sony, Microsoft ve Nintendo'dan Amerika'ya Protesto Geldi!
Microsoft Edge'den Yüksek Güvenlik ÖnlemleriMicrosoft Edge'den Yüksek Güvenlik Önlemleri

PAYLAŞ