Microsoft, Office 2010 desteğini sonlandırıyor - Haberler - indir.com

Microsoft, Office 2010 desteğini sonlandırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-15 21:04:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Yazılım konusunda lider olan firma Microsoft, Önümüzdeki yıl yollarını keseceği Microsoft Office 2010 konusunda abonelerine bildirim göndererek Office 365'e geçmeleri konusunda tavsiyeler verdi.

Yazılım devi Microsoft, kullanıcılarına Office 2010 yazılımlarının desteğini keseceği konusunda uyarılara yavaş yavaş başlıyor. Müşterilere sürekli destek veren, verimlilik paketi ve yeni özellikleri sunarak yararlanmaları konusunda teşvik veren Microsoft, Office 365'e yükseltme yapmaları konusunda oldukça uğraşıyor.

Office Dosyalarının Google Dokümanlara Aktarılma İşlemleri Nasıl Yapılır?Office Dosyalarının Google Dokümanlara Aktarılma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Office 2010 için geri sayım başladı

Microsoft tarafından yapılan açıklamalar, Office 2010'un 13 Ekim 2020 tarihinde genişletilmiş desteği keseceği ve bu nedenle müşterilerin daha yeni sürümlere geçmesi için ortalama 12 ay gibi bir süreleri olduğunu belirtti. Microsoft 365 Kurumsal Başkan Yardımcısı olan Jared Spataro, Office 365 ProPlus versiyonunun ekstra bir ücreti ödemeden verimlilik paketine eklediği yeni özelliklerle birlikte Office 2010 kullananların yeni sürüme geçmesinin en doğru seçim olduğunu belirtti.

Spataro şirketinin internet sitesinde yapılan açıklamalar: "Bugün size mesajım: Günümüzün zorlukları için inşa edilmiş bir ürün olan Office 365 ProPlus'a geçin. Yaratıcılık ve yenilikçiliği geliştirmek için AI ve makine öğrenmesi, uygulamalar arasında gerçek zamanlı işbirliği ve ekip çalışmasının merkezi olarak Microsoft Teams. Verilerinizi korumak için yerleşik, bulut destekli güvenlik sayesinde Office 365 ProPlus, işinizin yalnızca üretken değil, aynı zamanda güvenli olacağını da bilmenin getirdiği rahatlığı sağlar.şeklinde.

Eski ürünlere desteğini hızla kesen Microsoft oldukça zor zamanlar geçiriyor, çünkü bu süreçte kullanıcılar daha yeni sürümlere geçmesi için ikna edilmesi çok zor. 2020 yılı Microsoft ekibi tarafından oldukça zorlu geçecek, Dünya genelinde en çok kullanılan masaüstü işletim sisteminin Windows 7 olduğu da göz önüne alınırsa 2020 yılı içerisinde iki dev hizmet için de hizmet destekleri kesilecek.


İlgili uygulamalar
Mobil Office uygulamalarına karanlık mod desteği geliyorMobil Office uygulamalarına karanlık mod desteği geliyor
İOS cihazlar için birleşik bir Office uygulaması planlanıyorİOS cihazlar için birleşik bir Office uygulaması planlanıyor

PAYLAŞ