Microsoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemde - Haberler - indir.com

Microsoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-12 10:04:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

iOS kullanıcılarını kendi safına çekmeye çalışarak Android kullanımını arttırmayı amaçlayan Microsoft: çok farklı bir hamle yapmaya hazırlanıyor. iOS kullanıcılarını Android safına çekmeye çalışan ve bu konuda Samsung ile anlaşma yapan Microsoft; ABD, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık'ta başlattığı kampanya bünyesinde eski telefonunu getirenlere Note 10 için 650 dolara kadar değişim indirimi teklif ediyor. 

iOS müşterilerinin ilgisini çekerek pazarda daha büyük bir pay sahibi olmak isteyen Samsung, Microsoft ile anlaşarak Android'e geçmeleri için teşvik kampanyası düzenliyor. Belirli iPhone modellerinden birini getirenlere Samsung Galaxy Note 10 telefon için 650 dolara kadar değişim indirimi sunuyor. 

Microsoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladıMicrosoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladı

Türkiye'de gerçekleşmesi düşünülmeyen kampanya için kullanıcılar, kendilerine en yakın Microsoft mağazasına giderek değişimi gerçekleştirebilecekler. Alacağınız indirim, değişim yapılacak olan cihazın modeli ile değişiklik gösteriyor. 

AAndroid iOS kullanıcılarını Android'e çekme niyetiyle kampanya başlatan iki firma, ortak bir anlaşma büyük bir kampanya başlattı. Kampanya bünyesinde iPhone X serisi telefonları için 650 dolara kadar teklif verirken, iPhone 8 modellerinde bu fiyat 450 dolar olarak belirlendi. 

Kampanyayı sadece iPhone ile sınırlı tutmayan firma, değişim için diğer Android telefonları da kabul ediyor. Bu bağlamda Samsung Galaxy S10, Note 9 ve Google Pixel 3 gibi yeni nesil cihazların her biri takas için 650 dolar kazanabilecek. Kampanyayı daha da büyüten iki ortak firma Samsung Galaxy S9, Note 8 ve Pixel 2 dahil olmak üzere daha önce çıkarılan modeller de teklif almak üçere kampanya bünyesine dahil edildi. Bu cihazlar için ise 450 dolara kadar indir yapılacağı biliniyor. 

22 Eylül'de bitecek olan kampanya, sadece yerel mağazalarda geçerli olmakla  birlikte çevrimiçi mağazalar kampanyaya dahil edilmedi. Hangi cihazlar için ne kadarlık indirim sunulduğu buradaki listede mevcut.


iPhone 11 ile kullanmaya başlayacağımız A13 Bionic neler sunuyor?iPhone 11 ile kullanmaya başlayacağımız A13 Bionic neler sunuyor?
iOS 13 ve Android 10 ile gelen yenilikler Facebook'u tehdit ediyoriOS 13 ve Android 10 ile gelen yenilikler Facebook'u tehdit ediyor

PAYLAŞ