Microsoft Edge yeni güncellemeyle Office dosyaları açılacak - Haberler - indir.com

Microsoft Edge yeni güncellemeyle Office dosyaları açılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-03 16:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft Edge için yeni bir güncelleme sunan Microsoft, tarayıcı üzerinden office dosyalarının açılmasını sağlıyor.

Microsoft tarafından yapılan yeni hamle, office uygulamalarının açılması konsanda ciddi bir avantaj sunuyor. Microsoft’un yeni bir blog yazısı ile duyurduğu yeni gelişmeye göre şirket tarayıcının yeni sürümünde office uygulamalarını herhangi bir uygulama olmaksızın kolayca açabilecek.

Microsoft Edge tarayıcısına dikey sekmeler özelliği geldiMicrosoft Edge tarayıcısına dikey sekmeler özelliği geldi

Microsoft Edge’ye office özelliği

En son Edge Canary sürümünde (masaüstü için 92.0.873.0 ve Android için 92.0.870), yenilikler dikkat çekti.  Adından da anlaşılacağı gibi, Microsoft Edge'deki Office Görüntüleyici, kullanıcıların Microsoft Word, Excel ve PowerPoint belgelerini doğrudan tarayıcıdan açmalarına imkan  tanıyor. Bu özellik, Edge'in hem Windows hem de macOS sürümlerinde de destekleneceğinden dolayı oldukça dikakt çekti.  Yeni sürümde yer alan bir diğer özellik ise Windows arama özelliği. Kullanıcıların tarayıcı üzerinden bilgisayar genelinde arama yapmasını sağlayan yenilik, içerik bulma konusunda da Edge kullanıcılarına destek sağlayacak.

Yeni geliştirilen her 2 özellik şu anda test aşamasında ve kısa süre içerisinde güncelleme ile Microsot Edge kullanıcılarına sunulacak.


İlgili uygulamalar
Microsoft Edge'e yeni sürümde performans modu geliyorMicrosoft Edge'e yeni sürümde performans modu geliyor

PAYLAŞ