Mi Band 4’e Türkçe dil desteği geldi - Haberler - indir.com

Mi Band 4’e Türkçe dil desteği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-23 21:29:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin en yeni akıllı bilekliği olan Mi Band 4 için bir süredir beklenen Türkçe arayüz ve karakter desteği geldi. Mi Band 4 akıllı bileklik için yayınlanan yeni güncelleme ile beraber dil desteği getirildi ve ülkemiz kullanıcıları için yüklenebilir hale geldi. Haziran ayında tanıtılan Mi Band 4 akıllı bilekliği, ülkemizde oldukça yüksek satış rakamlarına erişmişti. Sunmuş olduğu özelliklere karşılık uygun bir fiyat etiketine sahip olan Mi Band 4, kullanıcılardan yoğun bir ilgi gördü. Ancak bu yüksek satış rakamına rağmen, Xiaomi Türkçe dil desteğini ancak yeni sunabildi. Cihazı kullanan kullanıcılar ise İngilizce arayüz ile ve Türkçe karakter desteği olmadan kullanıyorlardı.

Xiaomi Mi Band 4 için Türkçe Desteği Getirildi

Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

Türkçe karakter desteğinin olmaması, bildirim ekranında Ş, İ, Ö ve Ç gibi Türkçe harfler yerine kare ikonlar gözükmesine sebep oluyordu. Ancak yeni güncelleme ile beraber bu sorunda ortadan kalkmış oluyor. Xiaomi Mi Band 4 cihazınıza Türkçe dil desteği kazandırmak için ilk olarak Android veya iOS cihazınızdan Mi Fit uygulamasını indirmeniz veya güncellemeniz gerekiyor. Bluetooth ile Mi Band 4’e bağlandıktan sonra Mi Fit uygulamasına girerek Mi Band 4 ayarlarına girin.

Buradan “Güncellemeleri kontrol et” seçeneğine basarak güncellemeyi akıllı bilekliğiniz için yükleyebilirsiniz. Güncelleme sonrasında ise değişiklik yapmadan otomatik olarak Türkçe arayüze geçmiş olacaksınız. Artık Türkçe karakter sorunları da ortadan kalkmış olacak.


Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Band 3i özellikleriTanıtımı yapılan Xiaomi Mi Band 3i özellikleri

PAYLAŞ