Meizu 17 ailesinin beşli kamera sistemiyle geleceği netleşti! - Haberler - indir.com

Meizu 17 ailesinin beşli kamera sistemiyle geleceği netleşti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yakın zamanda piyasaya giriş yapması beklenen Meizu 17 modelinin kamera filigranları sızdırıldı. Bu filigranlar ile beraber yeni telefonların resmi isimleri ve birçok detayları ortaya çıkmış durumda. Meizu 17 modelinin önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın Meizu 17 5G haricinde birde Meizu 17 Pro 5G modeli olarak da bir versiyonunu bulunması bekleniyor. Bu yeni seri bir hayli beklenirken, cihaza dair birçok sızıntı gelmeye devam ediyor. Bu bilgilerin bazıları telefon tasarımı ile alakalı olurken, bazıları ise cihazın teknik özellikleri hakkında oluyor. İnternet üzerinden sızdırılan bir bilgi ile beraber modelin hem tasarımı hem de özellikleri doğrulanmış durumda. Bu sızıntıların kaynağı ise Digital Chat Station olarak belirtiliyor.

Meizu 17 serisinin kamera detayları sızdırıldı

Meizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyorMeizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyor

Her iki telefonun da kamera filigranları sızdırılırken, bu bilgiler doğrultusunda telefonun isimleri ve kamera sayıları gibi detaylarda belli oldu. Meizu 17 5G ve Meizu 17 Pro 5G cihazının arka kamerası Samsgun’un en fazla dikkat çeken modellerinden olan Galaxy S10 Plus cihazına benzer bir şekilde yatay olarak konumlandırıldığı gözüküyor. Filigranlarda yer alan 5 daireye göre modelin 5 kamera var gibi gözükürken, 5 daireden birisinin LED flaşı temsil ettiğini belirtelim. Söz konusu kaynak, telefonların filigranlarını paylaşmanın yanı sıra, model numaralarını da belirtiyor. Buna göre Meizu 17 5G’nin M2081 model numarası olurken, Meuzi 17 Pro 5G’nin ise M2091 model numarası olacak.

Donanım özellikleri tarafına gelecek olursak modelde son dönemin güçlü işlemcisi Snapdragon 865 modeli bulunacak. Bazı raporlara göre bir selfie deliği yer alacak olan model AMOLED bir ekran ile piyasaya giriş yapacak. Başka kaynaklara göre ise model kablosuz şarj desteği ile beraber gelecek. Modelin 564 dolar fiyat etiketi ile başlaması bekleniyor.


Meizu 17 ekrana gömülü kamera ile gelecek!Meizu 17 ekrana gömülü kamera ile gelecek!
Meizu 17 ilk kez canlı görüntülendi!Meizu 17 ilk kez canlı görüntülendi!

PAYLAŞ