Mansur Yavaş ve Pqueen Twitch'te İzlenme Rekoru Kırdı - Haberler - indir.com

Mansur Yavaş ve Pqueen Twitch'te İzlenme Rekoru Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 09:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katıldığı Twitch yayını 2. dakikasındayken Twitch Türkiye tarihinin anlık izlenme sayısı en yüksek yayını oldu.

Geçtiğimiz günlerde heyecan verici bir açıklama yapan Mansur yavaş, bundan sonra Twitch'te olacağını açıklamıştı. Bu açıklamada ünlü Twitch yayıncılarının görüntüleri de kullanılmıştı. Bu açıklamanın hemen ardından Twitch kanalı açan Mansur Yavaş’ın kanalı henüz yayın açmaya başlamadan 155.000 takipçi sayısına ulaşmıştı.

Twitch yayıncıları telif hakkı ihtarı alıyorTwitch yayıncıları telif hakkı ihtarı alıyor

Mansur Yavaş bugün ki yayın için resmi Twitter hesabından “Bu akşam saat 20.00'de Twitch'te sevgili Pelin aracılığıyla gençlerimizle birlikte olacağım. Yayından elde edeceği gelirlerin tamamını http://yesilinbaskenti.com projemizde kullanarak fidan kampanyamıza destek olacağı için @pqueenn'e teşekkürlerimi iletiyorum.” Açıklamasını paylaşmıştı.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Mansur Yavaş, dün ünlü Twitch yayıncısı pqueen'in PQUEEN İLE KİMDİR? yayınına konuk oldu. Özellikle Z kuşağı tarafından oldukça ilgi çeken yayın, geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş’ın yaptığı açıklamadan beri merakla bekleniyordu.

Mansur Yavaş'ın konuk olduğu yayın büyük ilgi gördü

Yayın açıldıktan çok kısa bir sonra ise rekor sayıda izleyiciye ulaşıldı. Yayının daha ilk 2 dakikasında anlık olarak 200.000 izleyiciye ulaşıldı. Bu rakam, Twitch Türkiye'nin şimdiye kadarki en yüksek anlık izleyici sayısı olarak tarihe geçti.

Akşam saatlerinde gençler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen yayın saat 20.30 itibariyle 320.000 anlık kişi tarafından izlenmeye başladı ve bu rakam yayının sonlarına dek altı haneli izleyici sayısının altına düşmedi. Yayının başlamasının ardından #YeşilinBaşkenti etiketleri de Twitter'da trendlere girdi.

Mansur Yavaş yayın sonrasında yaptığı paylaşımında "Sevgili Pelin'e ve Twitch yayınımızı izleyerek canlı yayın rekoru kırmamıza vesile olan, #YeşilinBaşkenti projemize destekte bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ankara'mızı sizin fikirleriniz ışığında yönetmeyi ve daima sizleri dinlemeyi sürdüreceğim. İyi ki varsınız " ifadelerini kullandı. 


Twitch yayın etiketlerini değiştirmek zorunda kaldıTwitch yayın etiketlerini değiştirmek zorunda kaldı
Twitch'ten Trump'a süresiz yasak geldiTwitch'ten Trump'a süresiz yasak geldi

PAYLAŞ