MacBook Pro Bataryaları Ücretsiz Değişecek - Haberler - indir.com

MacBook Pro Bataryaları Ücretsiz Değişecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 10:42:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple’ın en çok tercih edilen ürünleri arasında olan MacBook Pro’lardan kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir haber geldi. Bildiğiniz üzere 15 inçlik MacBook Pro’larda Apple bir değişim kampanyası yapmak için hazırlanıyordu. O kampanyanın detayları bugün paylaşıldı. Apple değişim kampanyasının başlama nedeni olarak bataryaları öne sürdü. MacBook Pro’ların batarya ısınma sorunu olduğunu fark eden Apple bu mağduriyeti de ortadan kaldıracak. 

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz senelerde MacBook Pro modellerinde kullanıcıların cihazların aşırı ısınmasından dolayı oldukça şikayetçiydi. Hatta bu sorun cihazların yanmasına ya da patlamasına da neden olabiliyordu. Özellikle 2015 ve 2017 seneleri arasında alınan cihazlarda sıklıkla olan bu problem de iç donanımın yanmasında en önemli neden olarak gösteriliyor. 

Apple MacBook ısınma sorunu nasıl çözülür?Apple MacBook ısınma sorunu nasıl çözülür?

Apple MacBook Pro’lar İçin Değişim Kampanyası 

Apple, Yanma Tehlikesi Nedeniyle Macbook'u Geri Çağırdı

Bilgisayarlarla ilgili en önemli noktalardan bir tanesi de bildiğiniz üzere bataryalar. Kalitesiz bir batarya üretimi cihazda yaşanabilecek sorunları çoğaltmakla beraber cihazların patlamasına bile yol açabiliyorlar. Öyle ki bu sorunlar kullanıcı yaralanmalarına kadar birçok kazaya neden olabiliyor. Apple ise müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, MacBook Pro modelleri için bir kampanya başlattı.  

Konu ile ilgili olarak kullanıcıların kendisine ulaşmasına olanak tanıyan Apple, ana sayfasında yer alan yeni bir destek bölümü oluşturarak, kullanıcıların bu hakkındaki taleplerini daha iyi değerlendirebilmek adına bir adım attı. Bununla birlikte Eylül 2015 ve 5 Şubat 2017 senesinde satın alınan MacBook Pro modellerini kapsayan bir değişim kampanyası başlattı. Ancak bu tarihler dışında alınan MacBook Pro’ların bataryalarında değişim yapılmayacağının altını çizmekte de fayda var. Apple’ın başlattığı bu kampanya sadece belirli tarihler arasında alınan cihazların bataryalarını kapsıyor.  

Apple’ın ana sayfasında açmış olduğu yeni destek birimi sayfası şuanda sadece belirli müşterilere hizmet verse de, Apple ilerleyen zamanlarda bu servisi tüm kullanıcıları için hizmete sunmayı da planlıyor. 

Apple tarafından düzenlenen kampanyada MacBook Pro'larınızın bataryasının değişime uygun olduğunu kontrol etmek için buradan Apple'ın sitesine ulaşabilirsiniz.

 


Apple Mac bilgisayarlarda kendi işlemcilerini kullanabilir!Apple Mac bilgisayarlarda kendi işlemcilerini kullanabilir!
Microsoft, Apple MacOS için Antivirüs Yazılımı ÜrettiMicrosoft, Apple MacOS için Antivirüs Yazılımı Üretti

PAYLAŞ