Mac bilgisayarınız için en iyi olan müzik dinleme programlarını bu listede bulabilirsiniz. Müzik dinlemek artık hayatın bir parçası haline gelmiş durumda. MacOS sistemli Apple bilgisayarlarda yüklü gelen iTunes sizi tatmin etmediyse eğer bu listedeki diğer yazılımlar sizin müzik ihtiaycınızı giderebilir. Bilinen tüm müzik formatlarını destekleyen bu programları aşağıdaki bağlantılar aracı ile indirebilirsiniz. İşte O Programlar;

Songbird

Bu program ile sınırsız bir müzik keyfi yaşayabilirsiniz.  Aslında fazla bir açıklamaya gerek duymuyorum çünkü yüklendiği zaman program size gerekli adımları göstermektedir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Soundnode

Müzik dinlemek için hazırlanan bu uygulama sayesinden keyifli vakitler geçirebilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Spotify

Aslında herkesin çok yakından tanıdığı bu uygulama  hakkında fazla bir açıklama yapmaya gerek yok. Uygulama sayesinde çok kaliteli bir şekilde müziği keşefede bilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir