LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu! - Haberler - indir.com

LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünya genelinde popüler oyuncu kitlesi ile milyonlarca kullanıcıya sahip olan League of Legends oyununun yapımcı ismi olan Riot Games, daha öncesinde Project A olarak adlandırdığı ilk FPS taktik oyununu Valorant olarak resmi şekilde duyurdu. Büyük beklentileri bulunan bu yeni oyun 2020 yazında resmi olarak piyasaya giriş yapacak. Amerikalı şirket Riot Games, ikonik yapımı olan League of Legends’ın 10’uncu yılı ile beraber birçok geliştirmesini ve yapımlarını duyurmuştu. Bu duyuru içerisinde Project A adlı bir FPS oyunu geliştirdiklerini de açıklamıştı. Test sürecinde oyuncuların beğenisini kazandığı bu oyun son dönemde geliştirilen en iyi birinci şahıs nişancı oyunu olarak gösteriliyor. Riot Games, ilk FPS oyununun adını Valorant olarak değiştirdi ve oyuna dair detayları paylaştı.

Riot Games’ın FPS oyunu Valorant geliyor

Riot Games'dan CS:GO rakibi oyun geliyorRiot Games'dan CS:GO rakibi oyun geliyor

Gerçek dünyadan olan ve ajanlar olarak bilinen karakter kadrosuna sahip olacak oyunda, ilk ekran görüntüleri duyuru ile beraber paylaşıldı. Counter Strike ve Overwatch oyununun esintilerini barındıran Valorant, yeni karakter, harita ve modlar gibi içeriklere sahip olacak. Ekran görüntüleri oyunun grafiksel açıdan çok etkileyici olmadığını ancak geliştirilmekte olan bir yapım olduğu belirtiliyor. Bu noktada hem hikayesi hem de grafiği ile birçok gelişim ve yenilik görebiliriz. Yapımcılardan olan Anna Donlan, Vlorant’ın birinci şahıs nişancı oyunlarında gördüğünüz tüm temel özellikleri koruyacağını ancak oyunculara daha fazla yaratıcılık imkanı tanıyacaklarını ifade ediyor. Ayrıca oyunda stratejinin de oldukça önemli olacağının altı çiziliyor.

Hilelere özel koruma sistemi de olacak bu oyun 2020 yazında resmi olarak piyasaya giriş yapacak.

Önerilen sistem gereksinimleri - 60 fps

  • İşlemci: Intel i3-4150
  • Grafik işlemcisi: Geforce GT730

Maksimum sistem gereksinimleri - 144 + fps

  • İşlemci: Intel Core i5-4460 3.2GHz
  • Grafik işlemcisi: GTX 1050 Ti

Minimum sistem gereksinimleri - 30 fps

  • İşlemci: Intel i3-370M
  • Grafik işlemcisi: Intel HD 3000

PC donanım önerileri:

  • Windows 7/8/10 64 bit
  • 4GB RAM
  • 1GB VRAM



Riot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurduRiot Games üçüncü parti geliştiricilerle oyun yayınlamak için Riot Forge markasını duyurdu
Riot Games Türkiye Direktörü'nden dikkat çeken açıklamalarRiot Games Türkiye Direktörü'nden dikkat çeken açıklamalar

PAYLAŞ