Linkedln'e Beğeni Haricinde Yeni İfadeler Simgeleri Ekleniyor - Haberler - indir.com

Linkedln'e Beğeni Haricinde Yeni İfadeler Simgeleri Ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Daha çok iş profillerinin bulunduğu Linkedln uygulamasına yeni özellikler geliyor. Şimdi ise platformda yer alan Like ifadesinin yanı sıra Love, Celebrate, Insightful ve Curious gibi yeni ifadeler ekleniyor. Linkedln kullanıcılarını yakından ilgilendiren bu haberimizde yeni Facebook benzeri ifadelerin sisteme eklendiğini görüyoruz. Lİnkedln ana sayfasında gördüğünüz içeriklere uygun ve daha etkili ifadeler bırakabilmeniz adına, tıpkı Facebook’ta yer alan benzer ifade özellikleri yakında aktif olacak. Dün itibariyle yeni ifadeleri tanıtılan Linkedln platformunda Like butonuna ek olarak 4 yeni ifade daha eklenecek. Tıpkı Facebook’un yapmış olduğu gibi toplam bu 5 ifade ile etkileşimlerin artması düşünülüyor. Facebook cephesinde ise 2016 yılında bu ifadeler özelliğinin devreye girdiğini görmüştük.

Linkedln İçin 4 Yeni İfade Geliyor

Linkedln Video Filtreleri Kullanıma SunulduLinkedln Video Filtreleri Kullanıma Sunuldu

Facebook cephesine gelen ifadeler ile kullanıcılar kendilerini daha iyi ifade etmiş ve uzun bir zamandır beklenen unlike butonunun yerine bu yeni ifadeleri görmüştük. Şimdi ise benzer bir hamleyi Linkedln cephesinden göreceğiz diyebiliriz. Linkedln sistemi büyümeye devam ederken, bu noktada içerik çeşitliliği notasında zengin bir platform diyebiliriz. Bu sebepten ötürü haber kaynağı alanında yeni özellikler ve yeteneklerin yer alması gerekebiliyor. Şirket ise bu noktada kullanıcıların kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri adına, Beğeni ifadesinden çok daha fazlasının gerektiğini düşünmüş durumda.

Konu hakkında blog yazısında şu sözlere yer verilmiş durumda; “Hepinizden düzenli olarak duyduğumuz şeylerden biri, haber kaynağınızda gördüğünüz çeşitli yayınlara yanıt vermek için bir "Beğeni"den daha anlamlı bir yol istediğiniz. Aynı zamanda, bize LinkedIn’de gönderi paylaştığınızda, duyulduğunuzu hissetmek ve bu paylaşımın neden sevildiğini anlamak için daha fazla yol istediğinizi de söylediniz. ”

Ayrıca Linkedln platformunda olumsuz ifadelerin olmayacağı ve Facebook’ta gördüğümüz gibi üzgün veya kızgın simgelerin bulunmayacağı belirtiliyor.


İlgili uygulamalar
Linkedln’de Takip Etmeniz Gereken 15 InfluencerLinkedln’de Takip Etmeniz Gereken 15 Influencer

PAYLAŞ