LinkedIn çalışanlarına yıpranma izni veriyor - Haberler - indir.com

LinkedIn çalışanlarına yıpranma izni veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-05 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

İş odaklı geliştirilen LinkedIn, profesyonel kimliği geliştirme, yönetme ve diğer profesyonel ağlarla iletişim kurmayı kolaylaştırmak için kullanılan popüler platformların başında gelir. Dünyaca ünlü bu platform çalışanlarında tükenmişlik durumunu önlemek ve onların daha enerjik olmalarını sağlamak için gelecek hafta 15 bin 900 tam zamanlı çalışanının neredeyse tamamına izin veriyor.

LinkedIn, çekirdek çalışanlardan oluşan bir ekibin hafta boyunca çalışama devam edeceğini fakat daha sonra izin planlayacaklarını dile getirdi. Başarılı isim Microsoft'un sahip olduğu bu firma, çalışanların ”RestUp!” sırasında kendilerini yalnız hissetmeleri halinde gönüllü günlük faaliyetlere katılma seçeneği sunacak.

LinkedIn ilanlarına göre şirketlerin aradığı özelliklerLinkedIn ilanlarına göre şirketlerin aradığı özellikler

LinkedIn, yıpranma 1 hafta yıpranma ücreti veriyor

LinkedIn Genel Müdürü Teuila Hanson tüm çalışanlara izin verilmesine esprili bir şekilde yaklaştı, AFP haber ajansına cuma günü yaptığı açıklamada, "Tüm şirketin aynı anda mola vermesiyle ilgili büyülü bir şey var. En iyi yanı, izinden dönünce cevaplanmamış dahili e-postalar yığını olmayacak!” dedi. Teknoloji alanında büyük şirketleri, koronavirüsün yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaya yardımcı olmak adına geçtiğimiz yıl içerisinde evden çalışma sistemine geçmişlerdi. LinkedIn ABD’de uzaktan çalışma sistemine geçen ilk şirketlerin başında geliyordu. Gelecek eylül ayına kadar da çalışanlarının ofise dönmesi beklenmiyordu. Aynı zamanda yarı zamanlı olarak evden çalışma modelini standart bir şekilde uygulamayı planlıyordu. Microsoft, 2016 yılının ortalarında LinkedIn'i 26,2 milyar dolara nakit olarak satın alarak kendi bünyesine kattı. Şirket sosyal ağ dünyasına adım attı ve iş için hizmetleri artırma çabalarına yeni bir araç ekledi.


İlgili uygulamalar
LinkedIn'dan Türkiye'ye temsilci atayacakLinkedIn'dan Türkiye'ye temsilci atayacak
LinkedIn Twitter benzeri bir özellik üzerine çalışıyorLinkedIn Twitter benzeri bir özellik üzerine çalışıyor
LinkedIn, Apple için kişisel verileri toplamayacakLinkedIn, Apple için kişisel verileri toplamayacak

PAYLAŞ