Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan mesajlaşma ve arama uygulaması LINE‘dan çıkartma sever kullanıcılara özel bir mobil uygulama geldi. LINE Stickers adlı bu uygulama 1 milyon LINE çıkartmasını cep telefonlarımıza getiriyor.

LINE hesabınız ile giriş yaparak kullanabileceğiniz LINE Stickers (LINE çıkartmalar) uygulaması sayesinde sohbetlerinizde kullanabileceğiniz 1 milyon sticker bulabilirsiniz. Çıkartmaların kategoriler halinde sunulduğu uygulama, arama işlevine de sahip. Bu sayede dilediğiniz çıkartmaya hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

LINE Stickers

Uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise çıkartmaları etiketleme özelliği. Seçtiğiniz ve etiketlediğiniz çıkartmalar ülke bazında LINE akışınızda gösteriliyor. Beğendiğiniz çıkartmalara oy verebiliyorsunuz ya da yorum yazabiliyorsunuz.

Popüler mesajlaşma uygulaması LINE‘ı ve ruh halinizi ifade eden 1 milyon sticker‘ın (çıkartma) yer aldığı LINE Stickers uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, sohbetlerinizi daha renkli hale getirebilirsiniz. Üstelik uygulama ücretsiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir