Limbo oyunu ücretsiz oldu! - Haberler - indir.com

Limbo oyunu ücretsiz oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 16:33:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Etkinlik

Kuzey Carolina merkezli video oyun yapım ve geliştirme şirketi olan Epic Games Store çokça sevilen oyun Limbo’yu haftanın ücretsiz oyunu olarak sundu. 2006 yılında Arnt Jensen ve Dino Patt’in kurduğu Playdead adlı Danimarkalı indie stüdyosu tarafından Torchlight yerine çıkmıştı. Birkaç yıl içerisinde geliştirilen oyun 2010 yılında Xbox 360 ve bir sonraki yıl 2011’de ise Windows için kullanıcılara sunulmuş idi.

Limbo Epic Games'te ücretsiz!

Kısaca Limbo oyununun hikayesi; ormanın ortasında uyanan isimsiz bir çocuğun bilinmezliğe doğru yaptığı yolculuk, arafta; cehennemin kıyısında, tuzaklarla dolu bir evrende verilen mücadeleyi konu edinmektedir.

Macera Oyunu LIMBO Android'e Geldi! (Video)Macera Oyunu LIMBO Android'e Geldi! (Video)

Bulmaca-platform türünde olan oyun etkileyici hikayesinin yanı sıra eşsiz sanat tarzı ile de çok konuşulmuştu. Oyun çıktıktan sonra da yine hatta çıkmadan önce de birçok ödülü toplamıştı. 2010 yılında Independent Games Festival’de aldığı Görsel Sanatta Mükemmellik ödülü de bunlardan biri idi.

Kuzey Carolina merkezli video oyun şirketi olan Epic Games, Gears of War, ve Unreal serileriyle daha çok tanınır. Aynı zamanda Oyun dünyasının standartlarını yükselten Unreal Engine oyununun da yaratıcısıdır.


İlgili uygulamalar

LIMBO Tanıtım Videosu


PAYLAŞ