Lidyana.com tam 3,5 milyon dolar değerinde yatırım aldı - Haberler - indir.com

Lidyana.com tam 3,5 milyon dolar değerinde yatırım aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 15:55:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz hafta tam 3,5 milyon dolarlık yatırım alan Lidyana.com, yatırım turunu bu şekilde tamamladı.

İlk kurulduğu günde takı ve aksesuar sitesi olan Lidyana.com, 2012 yılında büyük yatırımlar alarak takı ve aksesuar konusunda ciddi bir e-ticaret sitesi haline geldi. Ancak zaman içerisinde takı ve aksesuar konusunda biraz farklılık yapmak isteyen site farklı kategorilerde hizmet vermeye başladı. O dönem içlerinde Runet ve Endeavor Catalyst Fund’ın da bulunduğu yatırım şirketlerinden toplana 12 milyon Amerikan Doları almıştı. Geçtiğimiz hafta tam 3,5 milyon dolarlık yatırım alan Lidyana.com, yatırım turunu bu şekilde tamamladı. Gerçekleşen son yatırımda Neczat Aydın ve Sina Afra gibi mevcut ortaklar yeni yatırımları ile sitede yerlerini belirlerken, yeni yatırımcılarda siteye dahil olmuş oldu.

İş dünyasından birçok ünlü isim yatırımcılar arasında yerini aldı

En son gerçekleşen yatırım turunda Vakko ortaklarından ve W Collection’ın kurucu Rıfat Elhadef, Riot Games Ülke Müdürü Bora Koçyiğit, son dönemlerde iş dünyasında adından fazlasıyla söz ettirmeyi başaran milli futbolcu Semih Kaya, Teknoloji anlamında yaptığı yatırımları ile öne çıkan Bahçeşehir Üniversitesi ve yaptığı satışlarda gösterdiği başarılarla kendini ispatlayan Gram Games’in kurucusu ve ortaklarından Kaan Karamancı katılan isimler arasında.

“Aldığımız bu yatırımla hem verimlilik adına geliştirmeler yapacağız hem de ürün gamımızı güçlendireceğiz.”

Yapılan yatırımlar sonucunda bulunduğu özgün marka portföyü ve sağladığı memnuniyeti ile kullanıcılar tarafından bilinirliği ve algısı yüksek şirket olduğunun altını çizen Lidyana.com CEO’su Cihan Seyithanoğlu, “Aldığımız bu yatırımla hem verimlilik adına geliştirmeler yapacağız hem de ürün gamımızı güçlendireceğiz. Özellikle yerli tasarımcılarımızla beraber oluşturduğumuz ekosistem genişlemeye devam ederken, yeni dönemde kendi kurduğumuz markalarımızı da bu yelpazede çeşitlendirerek müşterilerimize sunduğumuz yenilik ve ilham çıtasını yükseltiyor olacağız.





PAYLAŞ