LG Wing'in tasarımı akıllı telefon pazarına meydan okuyacak - Haberler - indir.com

LG Wing'in tasarımı akıllı telefon pazarına meydan okuyacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 10:31:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ekran yan çevrildiği zaman alta doğru çıkan kızaklı tasarımı ile T harfini andıran ilginç LG Wing adındaki akıllı telefon konsepti yıl sonunda piyasaya çıkabilir.

G2 ile birlikte elde etmiş olduğu satış başarısını devam ettirmek isteyen ve mobil pazarda sürekli olarak kan kaybeden LG Mobile, içinde bulunduğumuz bu yıl yeni strateji hamleleri ile kay kaybına son vermek istiyor. LG Velvet modelinin arkasından T şeklinde tasarlanmış olarak LG Wing modeli sızdırıldı.

Apple ve Google'ın ardından Samsung da banka kartı çıkarıyorApple ve Google'ın ardından Samsung da banka kartı çıkarıyor

LG Wing özellikleri ve fiyatı

Sızdırılmış olan bilgilere göre LG Wing akıllı telefon T şeklinde bir gövde tasarımına sahip olarak tasarlandı. Ana ekran yan çevrildiği takdirde kızaklı olan yarım ekran aşağı doğru inecek ve T şekli ortaya çıkmış olacak. Yarım ekranda farklı olarak pek çok fonksiyonun yerine getirilmesi hedefleniyor.

Geçmiş yıllarda Samsung SGH-Z130 benzer bir tasarım ortaya koymuş ve ekran kısmını gövde üzerinde yan çevirerek geniş izleme alanı oluşturmak istemişti. Elbette çok ilgi göremedi. LG Wing konsepti de ilgi görecek mi merak konusu.

Henüz telefon ile ilgili bir görsel yok ve iddiadan yola çıkarak hazırlanan örnek çalışmalar mevcut. Muhtemelen üç aşağı beş yukarı LG Wing tasarımı örneklere benzeyecektir. LG’nin yılın ikinci yarısında konsepti hayata geçirmek istediği konuşuluyor. Fiyat olarak ise 800$ bilgisi mevcut.



PAYLAŞ