LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek - Haberler - indir.com

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-18 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bu ay sonunda LG'nin akıllı cep telefonu pazarından çekileceğine dair Kore basının bir takım haberler gündeme geldi. Şirket bünyesinde yer alan ve halka ilişkiler yönetici olarak görev yapanlar bu spekülasyonlara son noktayı koydu

Başarılı isim LG'nin akıllı cep telefon pazarındaki eski parlak günlerine geri dönmek için çalışmalar yaptığı bilinen bir durumdur. Kısa bir süre önce, şirketin mobil cihazlar kısmını tamamen satmak istediğine dair söylentiler gündeme geldi. Kore merkezli basın kuruluşu TheElec, teknoloji şirketi LG'nin bu ayın sonunda akıllı cep telefon pazarından geri çekildiğini duyuracağına yönelik bir söylemde bulundu. Söz konusu bu haberin içeriğinde ise şu şekilde ifadeler bulunuyor; "LG Electronics'in, kronik sıkıntılar yaşayan akıllı telefon bölümünü kapatması bekleniyor. Şirket, 15 Ocak'ta çalışanlarına bu ayın sonunda akıllı telefon bölümünün kapatılacağıyla ilgili bir açıklama yapacağını bildirdi. Büyük duyuru 26 Ocak'ta yapılacak."

LG yetkilileri konu ile ilgili açıklama yaptı

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan raporda, Güney Koreli markanın yalnızca CES 2021'de sergilediği yuvarlanan ekrana sahip akılı cep telefonu geliştirme sürecinin devam ettiğini belirtmek gerekir. Fakat LG yetkilileri bu spekülasyonları reddediyor. Şirketin halkla ilişkiler müdürü Ken Hong bu iddiaları "tamamen yanlış ve asılsız" olarak nitelendirdi.

Sonuç olarak ise akıllı cep telefon dünyası şu an için LG'yi kaybetmeyecek gibi gözüküyor. En azından yakın gelecek içerisinde durum bu şekilde gözüküyor. Belki de şirketten eski popülerliğini kazandıracak bir atılım gelecek. 

 





PAYLAŞ