Lenovo'dan oyuncu telefonu: Legion Gaming Phone - Haberler - indir.com

Lenovo'dan oyuncu telefonu: Legion Gaming Phone

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 16:29:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemde piyasada yeni bir kategori olan oyuncu akıllı telefonlarını görmeye devam ediyoruz. Oyun odaklı modeller özellikler mobil oyun severler için yüksek performans sunuyor. Şimdi ise Çinli markalardan olan Lenovo, sosyal medya sitesi Weibo üzerinden Lenovo Legion Gaming Phone adlı yeni bir oyuncu telefonunu paylaştı. Mobil oyun ekosistemi her yıl gelişmeye devam ederken popüler yapımlar kullanıcıları mobil oyunlara itmeye devam ediyor. Bu alanda pay sahibi olmak isteyen Xiaomi ve ASUS gibi şirketlerden oyun odaklı akıllı telefon modelleri piyasada gördük. Şimdi ise bunların arasında Lenovo şirketi girmeye hazırlanıyor.

Lenovo’dan Oyuncu Telefonu Geliyor

Lenovo Z6 Kamera Detayları SızdırıldıLenovo Z6 Kamera Detayları Sızdırıldı

Şirketin zaten oyuncu dizüstü bilgisayarı tarafından Legion adlı bir serisi bulunuyor. Lenovo bu oyuncu tarafını mobil kullanıcılara sunarak kitleyi kendisine çekmeyi hedefliyor. Çin’in popüler sosyal medya sitelerinden olan Weibo platformunda söz konusu Lenovo Legion oyun telefonu için bir sayfa oluşturuldu. Şirketin bu noktada ROG markası adı altında akıllı telefon geliştiren ASUS ile benzer yolu izlemesi bekleniyor.

Lenovo’nun söz konusu oyuncu telefonunun henüz özellikleri ve fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Bilinenlere göre bu model Xiaomi Black Shark, ASUS ROG, Razer Phone ve Nubia Red Magic gibi oyuncu telefonları ile rekabet edebilecek bir üst seviye donanım detaylarına sahip olacak. Oyuncuları hedef alan bu yeni modelin detaylarının 2020’nin ilk yarısı ile beraber açıklanması bekleniyor.  


Lenovo Z6 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıLenovo Z6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Lenovo A6 Note fiyatı ve özellikleriLenovo A6 Note fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ