Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı - Haberler - indir.com

Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-09 01:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Google ve Lenovo işbirliği ile geliştirilmiş olan Lenovo Smart Clock, CES 2019 fuarında tanıtıldı. İşte karşınızda Google Asistan destekli masa saati:

Sharp Aquos Zero ortaya çıktı!

Lenovo Z5s Üç Arka Kamera İle GelecekLenovo Z5s Üç Arka Kamera İle Gelecek

Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı

Her ne kadar ülkede yaygınlaşmamış olsa da yurt dışında, akıllı evlerde günden güne artan bu trendin öncüsü konumunda bulunuyorlar. Kullanıcılar, akıllı evleri tek bir yerden kontrol etmek için cihazlara ilgi duyuyorlar. Lenovo ve Google şirketleri de bu boşluğu doldurmak için yeni bir cihaz geliştirdi. 4 inçlik IPS ekranı ile birlikte hem sesli bir şekilde hem de dokunmatik bir şekilde kontrol imkanı sunuyor.

Lenovo Smart Clock, aynı zamanda Google Asistan ile birlikte günlük uyku rutinlerinizi düzenleyebiliyor, takvim etkinliklerinizi hatırlatabiliyor ve evin ışıklandırmalarını tek bir yerden kontrol etmenizi sağlıyor. Lenovo ve Google, geliştirdikleri bu cihazın arka tarafına konumlandırmış olduğu USB portu sayesinde cihazı kolayca şarj edebilmenizi sağlamış. Ayrıca 6W'lık hoparlör 2 pasif radyatöre sahip. Dolby desteği ile birleşince de oldukça başarılı bir ses deneyimi sunuyor. Lenovo ve Google şirketlerinin işbirliği ile geliştirilmiş olan akıllı ev saatinin fiyatı yaklaşık olarak 80 dolardan satışa sunulacak.

Lenovo Smart Clock'un çıkış tarihi ise önümüzdeki yaz mevsiminde yapılması bekleniyor. Ülkemizde her ne kadar meraklısı olmasa da yurtdışında büyük bir ilgi ile karşılanacak olan akıllı masaüstü saatin ülkemizdeki fiyatı 440 Türk Lirası gibi bir değerde olacaktır.


Lenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya ÇıktıLenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya Çıktı
Lenovo Z5s Kamera Detayları Ortaya ÇıktıLenovo Z5s Kamera Detayları Ortaya Çıktı
Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!

PAYLAŞ